Stoiximan Super League

«Μέσα» ο Ατζαγκούν

Στην αποστολή του αγώνα με τη Βέροια συμπεριλήφθηκε ο Ατζαγκούν ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής. Στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού από την αρχή ο Μπεργκ.

Να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Πανιώνιο θέλει ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει τη Βέροια το Σάββατο (21.30) και ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει καλά πως η λύση στην… κρίση που δημιουργούν τα άσχημα αποτελέσματα είναι οι επιτυχίες.

Έτσι, οι «πράσινοι» ψάχνουν το «τρίποντο» ποντάροντας στη δύναμη της έδρας, που σε νέες ομάδες όπως αυτή του «τριφυλλιού» μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, να καλύψει αδυναμίες αλλά και να χτίσει χαρακτήρα στους παίκτες.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας έχει πλέον περισσότερα όπλα στη διάθεσή του, αφού στην αποστολή της ομάδας συμπεριλαμβάνεται ο Ατζαγκούν μετά την… περιπέτεια της άφιξής του στην Ελλάδα. Εξ αιτίας αυτής δεν αναμένεται να βρει θέση στο βασικό σχήμα, αφού δεν θεωρείται απόλυτα έτοιμος.

Αντίθετα στην αρχική ενδεκάδα αυτήν τη φορά θα είναι ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος και στα δύο προηγούμενα ματς που αγωνίστηκε έστω και λίγο, δείχνει να είναι ο επιθετικός που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός προκειμένου να ανοίγει αντίπαλες άμυνες.

Πλέον ο Σουηδός μοιάζει να βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και αγωνιζόμενος από την αρχή θα προσπαθήσει να δώσει γκολ και αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, ο Καπίνο θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Νάνο και Μαρινάκης θα αγωνιστούν στα άκρα, ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Σίλντενφελντ και θα είναι ο παρτενέρ του Κουτρουμπή στα στόπερ.

Η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Λαγό, Αμπεΐντ και Ζέκα (θυμίζουμε πως ο Μέντες είναι τιμωρημένος) και οι Ντίνας, Μπαϊράμι θα πλαισιώσουν τον Μπεργκ στην επίθεση.
Ατομικά προπονήθηκε ο Σταματάκης.

Στα της προπόνησης, σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Σίλντενφελντ και ατομικά γυμνάστηκε ο Σταματάκης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Ατζαγκουν, Αμπεϊντ, Λαγός, Ζέκα, Ντίνας, Μπαϊράμι, Καρέλης, Αποστολόπουλος και Μπεργκ.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x