Stoiximan Super League

Μέσα ο Μάσα, έξω ο Ουσέρο

Μία ευχάριστη και μία δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε η προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης, μία ημέρα μετά το παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Ο Βεργέτης υπολογίζει τον Μάσα, αλλά ο Ουστέρο ένιωσε ενοχλήσεις.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, μία ημέρα μετά το ισόπαλο (2-2) παιχνίδι με την Μπεσίκτας στο Europa League.

Όσοι έπαιξαν στον αγώνα με τους Τούρκους έκαναν ενεργητική αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, ακολουθώντας το πρόγραμμα με αρκετά παιχνίδια με την μπάλα.

Εκτός παρέμειναν οι Μπαντιμπανγκά, Κιτόκο και Τορμένα, οι οποίοι συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους. Από την πλευρά του, ο Ουσέρο αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και δεν προπονήθηκε.

Η κατάσταση του Αργεντινού θα επανεκτιμηθεί αύριο και θα ξεκαθαρίσει αν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Κρήτη για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Ωστόσο, το ευχάριστο είναι ότι ο Στάικος Βεργέτης υπολογίζει εκ νέου τον Πάμπλο Μάσα που εξέτισε την ποινή του στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x