Ελλάδα

Μέσα ο Νέιμικ

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε την Κυριακή η προετοιμασία του Άρη, ενόψει της επανέναρξης της Α1 μπάσκετ και της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό στις 12 του μήνα.

Ο Ντρου Νέιμικ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες και ενσωματώθηκε κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας. Έτσι, ο Δημήτρης Πρίφτης διάβασε μόνο ένα όνομα στο απουσιολόγιό του, αυτό του Γιάννη Καραθανάση, ο οποίος προσβλήθηκε, επίσης, από ίωση και παραμένει κλινήρης τις τελευταίες μέρες.

Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με διπλή προπόνηση, ενώ την Τρίτη θα δοθεί κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με την Καβάλα στο «Nick Galis Hall».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x