Stoiximan Super League

«Μέσα» ο Χάρα

Τον Φράνκο Χάρα συμπεριέλαβε ο Βίτορ Περέιρα στην αποστολή του Ολυμπιακού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Βέροια για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. «Ανεβαίνει» ο Ρομπέρτο εν όψει Τούμπας.

Πανέτοιμος για το «13 στα 13» είναι ο Ολυμπιακός, καθώς αύριο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βέροια για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (01/02, 19:30).

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα, ενώ ο Βίτορ Περέιρα συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Φράνκο Χάρα που έκανε το ντεμπούτο του στον αγώνα για το Κύπελλο με τον Τύρναβο.

Εκτός, ανεβάζοντας ρυθμό, ο Ρομπέρτο, που έκανε ατομικό, όπως και οι Στρέζος και Μποτία, ενώ για λόγους τακτικής έμειναν επίσης ο Φουστέρ και Μπενίτες.

Στα της προπόνησης, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ επάνω στην τακτική. Παράλληλα, επιδόθηκαν σε ασκήσεις επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία και γρήγορη αντίδραση, τόσο σε συνθήκες κανονικής ροής αγώνα, όσο και σε συνθήκες στημένων φάσεων.

Την αποστολή των πρωταθλητών αποτελούν οι: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαλίνο, Σιόβας, Αφελάι και Χάρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x