Stoiximan Super League

Μέσα Πράνιτς, έξω «Σίφο»

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Εργοτέλη συμπεριέλαβε τον Ντάνιελ Πράνιτς ο Γιάννης Αναστασίου. Εκτός Σίλντενφελντ και Ντίνας.

Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο Γιάννης Αναστασίου τον επαναληπτικό των «32» του Κυπέλλου απέναντι στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (Τετάρτη, 18:00) φάνηκε από την αποστολή που ανακοίνωσε.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, παρότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής από τους «βασικούς» μόνο τον Γκόρντον Σίλντενφελντ για να τον ξεκουράσει/προφυλάξει. Άλλωστε το «ρευστό» 2-1 της Λεωφόρου δεν δίνει περιθώρια χαλάρωσης. Επίσης εκτός έμειναν για λόγους τακτικής ο Ντίνας, ο τραυματίας Μπαϊράμι και οι εκτός ομάδας Κουίνσι (δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς) και Πίντο (έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στο δεξί δικέφαλο).

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Λαγός, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπεργκ και Φιγκερόα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x