Κώστας Μιαούλης

Μέσα σε 56 μέρες εξανέμισε τη δυναμική του Κυπέλλου η ΑΕΚ

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για τη νέα απίστευτη αναστάτωση στα μεταγραφικα της ΑΕΚ που έχει οδηγήσει τους φίλους της στα... πιεσόμετρα μέσα στο κατακαλοκαιρο 56 μέρες μετά το Κύπελλο.

Τελικά ακόμα και να θες ν' ασχοληθείς με κάτι άλλο εκτός ΑΕΚ στην καθημερινότητα σου αν είσαι με αυτή την ομάδα, δεν γίνεται. Το ζήτημα είναι πως τούτο συμβαίνει περισσότερες φορές για κακό λόγο και όχι για κάτι θετικό. Αυτό που προξενεί ακόμα πιο αρνητική εντύπωση είναι η αλυσίδα λανθασμένων χειρισμών και η ασυνεννοησία που ανεβάζει ακόμα περισσότερο την... πίεση και τον εκνευρισμό στις τάξεις των οπαδών.

Αποτελεί μοναδικό κατόρθωμα στα χρονικά 56 μέρες μετά από έναν τίτλο, να έχεις κάνει ακόμα και φίλους της ομάδας που ήταν "μουτζαχεντίν" υπέρ της διοίκησης της ΠΑΕ, να βρίσκονται σε κατάσταση εκνευρισμού. Κι όλα αυτά την ώρα που και τα διαρκείας δεν έχουν δυναμική την ώρα που σίγουρα θα περίμενε κανείς το αντίθετο κι έχεις κάνει κι αρκετούς απ' όσους πήραν, να καταριούνται την ώρα και τη στιγμή που το πήραν. Η ΑΕΚ σε 56 μέρες κατόρθωσε να εξαϋλώσει επικοινωνιακά τη δυναμική που της έδωσε το Κύπελλο.

Το άδειασμά της ΠΑΕ στον Μιλοβάνοβιτς λίγη ώρα αφότου εκείνος έχει επιβεβαιώσει συζητήσεις με τον Μαρουαν Σαμάκ στους ρεπόρτερ επαλήθευσε πώς η κατάσταση είναι πλέον τόσο μπλεγμένη που όλοι μας αναμένουμε εξελίξεις στο επίπεδο της διοίκησης και ειδικά στον τομέα των μεταγραφών. Παρότι μια αλλαγή τούτη τη στιγμή δεν αποτελεί ενδεδειγμένη κίνηση, δεν βλέπω πώς ο Μίλο μπορεί να συνεχίσει. Σε μια μέρα μάλιστα άλλος ένας στόχος λίγων ωρών χάθηκε.

Εδώ αξίζει να αναφέρω κάτι. Υπάρχουν αναγνώστες του ΑΕΚ365 που έγραφαν 1 μήνα και βάλε πώς ο Σάντος έμενε ελεύθερος. Αν ισχύει πώς ο Μίλο άργησε ν' αντιληφθεί τετοια περίπτωση έστω και για να το ψάξει, τότε μιλάμε για μέγιστο φιάσκο. Και μάλιστα παίκτης με εξαιρετικά στατιστικά και όχι Σαμάκ, τον οποίο έχει ξεχάσει κι ο...Θεός πώς παίζει ποδόσφαιρο.

Από την άλλη είναι εξαιρετικά ανεδαφική η τακτική πλέον να την πληρώνει πάντοτε ένας. Αποδιοπομπαίοι τράγοι βρίσκονται συνεχώς ειδικά τον τελευταίο χρόνο, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν τσιμπάει άλλο. Σίγουρα υπάρχει μια γενικότερη δυστοκία και μια κακή συνήθεια να βγαίνουν όλοι οι στόχοι προς τα έξω, ακόμα και κάποιοι που θα μπορούσαν να φέρουν άμεση αναστάτωση σε άμεσους μεγάλους αντιπάλους.

Η διοίκηση οφείλει σίγουρα πολλές εξηγήσεις και για όλα τα ναυάγια σε επίπεδο μεταγραφών, όπως και μια ενημέρωση για το γήπεδο. Διότι κι αυτή η ανοικτή πληγή σε συνδυασμό με την αστοχία στις μεταγραφές προξενεί τεράστια αναστάτωση στον κόσμο της ΑΕΚ. Καθαρές εξηγήσεις και πειστικές, μα πάνω απ' όλα ειλικρινείς μπορεί να δώσει μόνον ο Μελισσανίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x