Επικαιρότητα

Μεσαία τάξη κατά Τσακαλώτο όσοι έχουν εισόδημα 12-18 χιλ. ευρώ!

Ο υπουργός Οικονομικών καταχειροκροτήθηκε και έτσι πέρασε στα «ψιλά» η άποψη του για το ποιούς θεωρεί φτωχούς και ποιούς μικρομεσαίους.

Ενθουσιασμό προκάλεσε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στην αίθουσα της Ολομέλειας η αναμετάδοση της είδησης από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι «πριν από δύο ώρες ξαναβγήκαμε στις αγορές προκειμένου τα ομόλογα μας να είναι πιο ελκυστικά».

Ο υπουργός Οικονομικών καταχειροκροτήθηκε και έτσι πέρασε στα «ψιλά» η άποψη του για το ποιούς θεωρεί φτωχούς και ποιούς μικρομεσαίους.

Αναφερόμενος στην κατανομή του μερίσματος και απαντώντας στην κριτική του ΚΚΕ υπογράμμισε «Θεωρώ ότι δεν είναι μόνο μέρισμα για τους φτωχούς. Πιάνει ένα κομμάτι της μεσαίας τάξης γιατί 12.000 ευρώ ετησίως έως 18.000 ευρώ δεν είναι στα κατώτερα στρώματα».

Ο κ. Τσακαλώτος ενημέρωσε εξάλλου ότι σε σημερινή συνάντηση του ΔΣ των συμβολαιογράφων παρουσία των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Σταύρου Κοντονή και Νίκου Τόσκα αντίστοιχα υπήρξε ανακοίνωση για το πως θα προχωρήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. «Λύνουμε τα προβλήματα» είπε.

Πηγή: Thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x