Ισπανία

Μέσι non stop, «Μπάρτσα» no… goal

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα επιτεύγματά του και η Μπαρτσελόνα, που πλέον έχει ξεχάσει πότε δέχτηκε τελευταία φορά γκολ, να γράφει ιστορία με τις επιδόσεις της.

Η σεζόν έχει αρχίσει εντυπωσιακά για την Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι. Θαρρείς και είναι αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους την απογοητευτική σεζόν που πέρασε, χθες πιστοποίησαν πως είναι σε καταπληκτική κατάσταση.

Ο «Λέο» στην εκτός έδρας νίκη επί της Λεβάντε με 5-0 μπορεί να έχασε πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε από τον Λουκά Βύντρα, αλλά πέτυχε ένα γκολ και σέρβιρε δύο ασίστ.

Πλέον μετρά την τρέχουσα σεζόν τρία γκολ και έξι ασίστ έχοντας συμμετοχή σε εννιά από τα δώδεκα τέρματα της ομάδας του.

Παράλληλα έφτασε τα 399 γκολ στην καριέρα του έχοντας 357 με την Μπαρτσελόνα σε 430 εμφανίσεις και 42 με την Αργεντινή σε 93 αγώνες.

Ο Μέσι έφτασε για έκτη διαδοχική ημερολογιακή χρονιά τα 35 γκολ. Είχε 45 πέρσι, 91 πρόπερσι, 59 το 2011, 60 το 2010 και 41 το 2009.

Με το 50ο γκολ που πετυχαίνει στην καριέρα του στην «Μπάρτσα» με το δεξί, ο Αργεντινός σταρ έφτασε τα 246 στο πρωτάθλημα και απέχει μόλις πέντε από το ιστορικό ρεκόρ του Τέλμο Θάρα.

Τα ρεκόρ του Μέσι φέρνουν ρεκόρ και στην ομάδα του. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ξεκινά το πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες και μηδέν παθητικό, ενώ είναι η δεύτερη ομάδα στην ιστορία της La Liga που το πετυχαίνει αυτό μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης της σεζόν 1991/92.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x