Ισπανία

Μέσι, το δημιούργημα της Μπαρτσελόνα

Ευγνώμων στην οικογένεια της Μπαρτσελόνα για όσα του έχει προσφέρει δήλωσε πως είναι ο Λιονέλ Μέσι, κατά την διάρκεια συνέντευξής του. «Είμαι ό,τι είμαι χάρη σε εκείνη», είπε ο Αργεντινός σούπερ-σταρ.

Η Μπαρτσελόνα κάνει καλύτερο τον Μέσι ή ο Μέσι καλύτερη την Μπαρτσελόνα; Αυτό είναι ένα ερώτημα που δεν έχει ξεκάθαρη απάντηση. Για τον Αργεντινό σούπερ-σταρ, πάντως, η κατάσταση είναι σαφής.

Συγκεκριμένα, σε μια πολύ ωραία συνέντευξη που παραχώρησε στην στήλη των φιλάθλων των Καταλανών στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο 27χρονος επιθετικός έσπευσε να ευχαριστήσει τους «μπλαουγκράνα» για όσα του έχουν προσφέρει.

«Είμαι ό,τι είμαι εξαιτίας των αξιών και όσων έμαθα από την οικογένεια της Μπαρτσελόνα», ήταν η τοποθέτηση του διεθνούς άσου της «αλμπισελέστε».

Επιπλέον, θυμήθηκε τις πρώτες του στιγμές με την «Μπάρτσα» όταν σε ηλικία 13 ετών, είχε νιώσει ντροπή στην πρώτη του προπόνηση με τις ακαδημίες του συλλόγου.

Εκτός των άλλων, ο Μέσι αποκάλυψε πως οι πρώτες του μνήμες από την ομάδα της Μπαρτσελόνα ήταν όταν αγωνιζόταν σε αυτήν ο Ρονάλντο και τον παρακολουθούσε στην πατρίδα του από την τηλεόραση.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x