Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες Πάτρα 2019

Beach Volleyball Γυναικών: Το πρώτο μετάλλιο της Κύπρου

Το πρώτο μετάλλιο tτης στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας εξασφάλισε η Κύπρος με τη Μαριώτα Αγγελοπούλου και τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου στο Beach Volleyball Γυναικών.

Οι πρωταθλήτριες Κύπρου πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση στον πρώτο ημιτελικό του ταμπλό των γυναικών και με νίκη 2-0 (26-24, 21-09) επί των δευτεραθλητριών Ελλάδας Κωνσταντίνα ΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, Δήμητρα ΜΑΝΑΒΗ πήραν την πρόκριση για τον τελικό που θα πραγματοπoιηθεί απόψε (Παρασκευή, 30/8) στις 22.00 στο γήπεδο C5 της εγκατάστασης «Αρτεμις».

Απέναντι στο δίδυμο της Κύπρου θα βρεθεί η νικήτρια του αγώνα Βίκυ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, Πένυ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ (Ελλάδα Ι) - Αline CHAMEREAU, Alexandra JUPITER (Γαλλία Ι).

Η Κωνσταντίνα ΤΣΟΠΟΥΛΟΥ και η Δήμητρα ΜΑΝΑΒΗ θα παίξουν στις 20.00 για το χάλκινο μετάλλιο με την ηττημένη ομάδα του δεύτερου ημιτελικού.

Η 27χρονη Μαριώτα ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ έχει καταγωγή από την Πάτρα και την Πάφο, μεγάλωσε στην Αθήνα και εδώ και μια δεκαετία εκπροσωπεί την Κύπρο μαζί με την 26χρονη Μανωλίνα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ η οποία τη σεζόν 2018-19 αγωνίσθηκε στον Ολυμπιακό.

Καθοριστικό απέβη το 1ο σετ που κρίθηκε με 26-24 για την κυπριακή ομάδα χάρη στις αποτελεσματικές άμυνες και στην καλή τακτική στο σερβίς.

Οι δευτεραθλήτριες Ελλάδας μετά την απώλεια του 1ου σετ έδειξαν απογοητευμένες, έκαναν λάθη στην υποδοχή και ως εκ τούτου η επικράτηση των Μαριώτα ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, Μανωλίνα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ υπήρξε δίκαιη.
Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ: Μαριώτα Αγγελοπούλου, Μανωλίνα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Κύπρος Ι) - Κωνσταντίνα ΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, Δήμητρα ΜΑΝΑΒΗ (Ελλάδα ΙΙ) 2-0 (26-24, 21-09).

Β ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ 12.00: Βίκυ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, Πένυ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ (Ελλάδα Ι) - Αline CHAMEREAU, Alexandra JUPITER (Γαλλία Ι)

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛIΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 20.00

ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 22.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x