Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες Πάτρα 2019

Μεσογειακοί Παράκτιοι: Γνωρίστε το Beach Soccer

O ποδοσφαιριστής Δημήτρης Μικελάτος, μέλος της ελληνικής Εθνικής ομάδας, μας μυεί στο άθλημα του Beach Soccer.

Μπορεί το Beach Soccer να βρίσκεται ακόμη πίσω στην Ελλάδα, αλλά όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτό προσπαθούμε να το ανεβάσουμε ώστε να το αγκαλιάσει και να το αγαπήσει ο κόσμος.

Πρόκειται για ένα πολύ ωραίο και θεαματικό σπορ, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και μπορεί να ικανοποιήσει τα ενδιαφέροντα μικρών και μεγάλων. Κάποιος που παίζει Beach Soccer μπορεί να επιδοθεί και στο κλασικό ποδόσφαιρο 11 με 11, διότι οι παίκτες ασκούν την τεχνική και την τακτική τους. Παράλληλα το ποδόσφαιρο στην άμμο βοηθάει στην αποθεραπεία από τραυματισμούς.

Εγγυώμαι ότι οι φίλαθλοι που θα έλθουν στο γήπεδο θα απολαύσουν ένα υπέροχο άθλημα και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πολύ ανταγωνιστικό Τουρνουά με ταλαντούχους και ικανότατους ποδοσφαιριστές.

Θέλω να πιστεύω ότι η διεξαγωγή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στην Πάτρα θα συμβάλει στην πρόοδο του Beach Soccer στην Ελλάδα. Εύχομαι να το γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος και οι Αγώνες να γίνουν η αφορμή για να φέρουμε περισσότερα παιδιά στην άμμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x