Επικαιρότητα

Μεσολόγγι: Είδαν μπροστά τους τον διαρρήκτη του σπιτιού τους

Ο δράστης ήταν από παλιά γνωστός των αρχών, αφού είχε πλούσιο παρελθόν σε καταδίκες για κλοπές και είχε εκτίσει ποινές φυλάκισης

Από μια μπαλκονόπορτα που δεν ήταν ασφαλισμένη τρύπωσε σε ένα σπίτι στο Νεοχώρι Μεσολογγίου ένας διαρρήκτης, αλλά προτίμησε να βγει σαν… κύριος από την κεντρική είσοδο με τη λεία του στα χέρια! Εκεί, όμως, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ιδιοκτήτες!

Και οι μεν και ο δε τα έχασαν, αλλά ο διαρρήκτης αποδείχθηκε πιο γρήγορος καθώς το έβαλε στα πόδια κρατώντας το laptop, τα χρυσαφικά και δύο τσάντες με προσωπικά έγγραφα και μικρά χρηματικά ποσά που είχε αρπάξει! Ωστόσο, τα θύματα συγκράτησαν καλά τα χαρακτηριστικά του και τον αναγνώρισαν από τις φωτογραφίες σεσημασμένων που τους έδειξαν αργότερα στο αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού.

Ο δράστης ήταν από παλιά γνωστός των αρχών, αφού είχε πλούσιο παρελθόν σε καταδίκες για κλοπές και είχε εκτίσει ποινές φυλάκισης. Έτσι, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. δεν δυσκολεύτηκαν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες με τις οποίες θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Μεσολογγίου κατηγορούμενος για κλοπή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x