Επικαιρότητα

Μεσολόγγι: Τον έπιασαν με κλοπιμαία χάπια και λαθραίο καπνό

Ένας 40χρονος Έλληνας «βούτηξε» 20 μπουκάλια από χώρο ανακύκλωσης ενός καταστήματος και μετά έμπλεξε.

Για τα καλά βρέθηκε μπλεγμένος ένας 40χρονος Έλληνας που «βούτηξε» 20 ανακυκλώσιμα μπουκάλια από τον χώρο ανακύκλωσης ενός καταστήματος στο Μεσολόγγι με σκοπό να τα πουλήσει, όταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον είδαν να τα μεταφέρει και τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο.

Πάνω του κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε ιατρική συνταγή κι έτσι συνελήφθη, αλλά στην πορεία της προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι τα μπουκάλια ήταν κλεμμένα και παραδόθηκαν σε υπεύθυνο του μαγαζιού. Στη συνέχεια, έγινε έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου βρέθηκε μια συσκευασία με λαθραίο καπνό βάρους 48 γραμμαρίων. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου στον οποίο οδηγήθηκε του άσκησε δίωξη για κλοπή, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Βρήκε στον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας όπου διαμένει στην Κομοτηνή μία τσάντα που είχε μέσα 365 ευρώ και ένα κινητό και δεν δίστασε να την πάρει ένας 44χρονος ένοικος! Όμως, η νόμιμη κάτοχός της αντιλήφθηκε ποιος την έκλεψε και κάλεσε αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή του όλα τα κλοπιμαία και της τα επέστρεψαν. Ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

*** Ένα κατάστημα στο Κιλκίς διέρρηξε ένας 18χρονος Έλληνας και άρπαξε διάφορα προϊόντα και μια ηλεκτρονική συσκευή συνολικής αξίας 400 ευρώ. Όμως, συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας που βρήκαν τα κλοπιμαία στην κατοχή του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς με την κατηγορία της κλοπής.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x