Μουντομπάσκετ 2014

«Μετά την ήττα από την Ελλάδα αλλάξαμε…»

Η συντριβή από την Ελλάδα ήταν διδακτική για τη Σενεγάλη, όπως δήλωσε ο Μαλέγε Εντόι μετά το θρίαμβο επί της Κροατίας.

Μια ήττα, ακόμη και τόσο βαριά, μπορεί να είναι διδακτική. Ο Μαλέγε Εντόι τόνισε πως η συντριβή από την Ελλάδα λειτούργησε ευεργετικά για τη Σενεγάλη και την ώθησε σε δύο νίκες στη συνέχεια.

Αποστολή στη Σεβίλλη, Χρήστος Ρομπόλης

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Το τουρνουά τώρα αρχίζει ουσιαστικά και εμάς. Μετά την ήττα από την Ελλάδα συνειδητοποιήσαμε πως αν παίξουμε με πάθος και παλέψουμε σκληρά μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Πρέπει πάντα να παλεύουμε σκληρά, αυτό είναι το μυστικό… Η Κροατία είναι σπουδαία ομάδα με σπουδαίους παίκτες», δήλωσε ο φόργουορντ της Σενεγάλης.

Ο προπονητής του, Σεΐκ Σαρ, είπε με τη σειρά του: «Η Κροατία είναι μεγάλη ομάδα. Ξέραμε ότι μας περίμενε πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δείξαμε υπομονή και κερδίσαμε. Ξέραμε πως ακόμη και όταν πήραμε την διαφορά μπορούσε να το γυρίσει. Δεν είναι μεγάλη επιτυχία για το αφρικανικό μπάσκετ. Η Αγκόλα έχει πετύχει πολλά. Είναι όμως μεγάλη επιτυχία για την Σενεγάλη. Θα συνεχίσουμε όμως να παλεύουμε για το καλύτερο. Δεν τελειώνει εδώ το τουρνουά. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Κάθε φορά να κάνουμε και ένα βήμα παραπάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x