Stoiximan Super League

«Μετά τον Άρη, θα ξεκολλήσουμε»

Αισιόδοξος ότι η νίκη του ΟΦΗ επί του Άρη θα αποτελέσει την αρχή της ανοδικής πορείας των Κρητικών εμφανίστηκε ο Θοδωρής Τριποτσέρης σε δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Για το ψυχολογικό βάρος που είχαν οι παίκτες του ΟΦΗ όσο δεν ερχόταν η νίκη μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Θοδωρής Τριποτσέρης, τονίζοντας πως η πρώτη νίκη επί του Άρη θα δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Ο αμυντικός των Κρητικών αναφέρθηκε στην δύσκολη αποστολή που έχει φέτος ο ΟΦΗ, αλλά και στην παρουσία του Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Θοδωρή Τριποτσέρη στην εκπομπή του Βασίλη Σαμπράκου:

Για την πρώτη νίκη στο ματς με τον Άρη:
«Κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάναμε στην 10η αγωνιστική για να πάρουμε την πρώτη νίκη. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Η νίκη είχε γίνει ψυχολογικό βάρος, που πρέπει να φύγει από πάνω μας».

Για το τι έφταιξε:
«Το κυριότερο είναι ότι είχαμε επιβαρυνθεί ψυχολογικά. Έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας ότι πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Ειδικά στα πρώτα ματς, με Πανιώνιο και Πλατανιά στην έδρα μας. δεν ήρθε η νίκη, ενώ θα μπορούσαμε. Όλη αυτή η κατάσταση μας γύρισε μπούμερανγκ»

Αν προλαβαίνει ο ΟΦΗ να βγει απ’ τη δύσκολη θέση:
«Είμαστε ακόμα στη 10η αγωνιστική, σε μια σεζόν που έχουν αυξηθεί οι ομάδες στο πρωτάθλημα. Έχουμε ακόμα πολλά ματς μπροστά μας. Σίγουρα, όταν βλέπεις ότι δεν κερδίζεις, σε πιάνει άγχος και στη συνέχεια τρέχεις και δεν φτάνεις».

Για μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού:
«Ο ΟΦΗ έκανε πολλές μεταγραφές, αλλά δεν κερδίζουν κάτι μόνες τους. Όλα πρέπει να φανούν στο γήπεδο. Μόνο οι νίκες μπορούν να σε φέρουν στη θέση που πρέπει»

Για τον Ρικάρντο Σα Πίντο:
«Ανέλαβε την ομάδα πριν τρεις βδομάδες και έχει δείξει ότι δουλεύει πολύ σκληρά. Προσπαθεί να περάσει το δικό του στιλ και αυτό αρχίζει να φαίνεται. Είμαι σίγουρος πως θα δούμε περισσότερα πράγματα».

Για τη χθεσινή «μάχη» δύο ιστορικών ομάδων:
«Όντως, έτσι είναι. Ο ΟΦΗ και ο Άρης είναι δυο ομάδες με βαριά φανέλα, που όμως είχαν μείνει στον πάτο. Η νίκη επί του Άρη θα μας δώσει ώθηση να ξεκολλήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x