TV

Μετά τους Sons of Anarchy, οι Mayans

Το κανάλι FX παρήγγειλε έναν πιλότο σχετικά με τον βίο και την πολιτεία μίας συμμορίας που συναντήσαμε στο “Sons of Anarchy”

Γράσαρε την αλυσίδα σου, τσέκαρε φρένα και αέρα στα λάστιχα, φόρα τα δερμάτινά σου, χώσε και κανένα καλάσνικοφ στα πλαϊνά και ετοιμάσου για bike trip. Το “Sons of Anarchy” αποκτά spinoff και οι δρόμοι είναι έτοιμοι να πάρουν και πάλι φωτιά!

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, το κανάλι FX ανακοίνωσε ότι η σειρά του Κερτ Σάτερ που ολοκληρώθηκε πρόπερσι θα αποκτήσει ξαδερφάκι, μια και θα αρχίσει να γυρίζεται ένας πιλότος για το “Mayans MC”. Οι Mayans στην αρχική σειρά ήταν επίσης μία λέσχη μηχανόβιων, η οποία διασταυρώθηκε πολλές φορές με τους Sons of Anarchy, είτε ως αντίπαλοι είτε ως σύμμαχοι. Οι Λατινοαμερικάνοι ήλεγχαν τη βόρεια Καλιφόρνια και το σύνολο της Νεβάδα, ενώ το παρακλάδι τους στο Όκλαντ είχε στο τιμόνι του τον Μάρκους Άλβαρεζ (Εμίλιο Ριβέρα). Το μότο τους είναι “Los Asesinos de Dios” («Οι δολοφόνοι του θεού»).

To “Mayans MC” θα ακολουθήσει τη ζωή του ΙΖ Ρέγιες, ενός υποψήφιου μέλους του παρακλαδιού της συμμορίας (συγγνώμη, λέσχης) που δραστηριοποιείται στα σύνορα Καλιφόρνιας-Μεξικού. Ο ΙΖ είναι ένας χαρακτήρας που διψά να εκδικηθεί το τοπικό καρτέλ ναρκωτικών, και παράλληλα έχει την ανάγκη να τον σέβονται οι γυναίκες της ζωής του.

Η νέα σειρά θα φέρει επίσης την υπογραφή του Σάτερ στο σενάριο (θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία του πιλότου) μαζί με τον συνεργάτη του Έλγκιν Τζέιμς. Και η αλήθεια είναι ότι προτρέχουμε λίγο μιλώντας για σειρά, μια και το FX έχει παραγγείλει μόνο τον πιλότο. Δεδομένης, ωστόσο, της κληρονομιάς των “SOA” (η πιο επιτυχημένη σειρά του αμερικανικού καναλιού σε όρους τηλεθέασης), καθώς και του γεγονότος ότι στο τιμόνι θα βρίσκεται και πάλι ο Κερτ Σάτερ (έπειτα από μία ατυχή παρένθεση με το “Bastard executioner”), οι πιθανότητες δείχνουν ότι ο πιλότος θα ακολουθηθεί από μία πλήρη σεζόν. Τώρα, αν ο βίος και η πολιτεία μίας λατινοαμερικάνικης συμμορίας στη μικρή οθόνη μπορεί να αποδειχτεί πρόσθετο επιχείρημα για τον Ντόναλντ Τραμπ στην προσπάθειά του να χτίσει ένα τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, θα δείξει...

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x