Βόλεϊ

Μεταφέρεται το φαιναλ φορ του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»

Αλλάζει η ημερομηνία διεξαγωγής του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», ύστερα από απόφαση της ΕΣΑΠ τη Δευτέρα.

Η Λίγκα ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως η διοργάνωση μεταφέρεται 3-4 Μαρτίου από τις 27-28/2 που είχε προγραμματιστεί αρχικά, λόγω του γεγονότος πως δεν αποφασίστηκε από το ΑΣΕΑΔ την ίδια μέρα ποιος εκ των Εθνικού Αλεξανδρούπολης η Ηρακλή Χαλκίδας πήρε την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου, ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην τελική τετράδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΑΣΕΑΔ, αν και έγινε πολύωρη διάσκεψη μεταξύ των μελών του Α’ τμήματος, δεν εξεδόθη απόφαση για το θέμα της πρώτης θέσης του Γ’ ομίλου του Λιγκ Καπ ‘Νίκος Σαμαράς’, μεταξύ των ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικας Σύρου και ΤΑΑ ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει εντός των προσεχών ημερών.

Κατόπιν αυτού και με το δεδομένο ότι δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για τη διοργάνωση του Final 4 στις ήδη προγραμματισθείσες ημερομηνίες (27-28/1), το φάιναλ-4 της διοργάνωσης μεταφέρεται για τις 3-4 Μαρτίου 2018.

Στις ημερομηνίες που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το φάιναλ-4 4 του Λιγκ Καπ ‘Νίκος Σαμαράς’, δεν θα διεξαχθεί καμία αγωνιστική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x