Stoiximan Super League

Μεταγραφικός… αναβρασμός!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντιγκάρ φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος παράλληλα κινείται για την απόκτηση στόπερ. Από Δευτέρα οι εξελίξεις για Ροσίτσκι, ποια τα δεδομένα για τον Νιάνγκ.

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού, στον οποίο έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Μπορεί ο Μίτσελ να επιθυμεί άμεσα να αποκτηθεί ένας στόπερ, αλλά είναι πιθανό η πρώτη μεταγραφή των Πειραιωτών να είναι ο Ντιντιέ Ντιγκάρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται να έχουν προχωρήσει αρκετά την υπόθεση του 29χρονου αμυντικού χαφ της Νις και ίσως σύντομα να υπάρξουν νεότερα.

Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, πάντα στο προσκήνιο παραμένει ο Ρικάρντο Κόστα, αλλά από ό,τι φαίνεται ψηλά παραμένει ένας άλλος Πορτογάλος, ο Ρολάντο της Πόρτο και φέρεται να ενδιαφέρεται και η Γιουβέντους. Από τους «δράκους» υπάρχει και ο Ντιέγκο Ρέγες, ο 22χρονος Μεξικανός που θέλει να πάρει και η Αϊντχόφεν

Ωστόσο, το μεγάλο «όνομα» που επιχειρεί να αποκτήσει τον Γενάρη ο Ολυμπιακός είναι ο Τόμας Ροσίτσκι, με την περίπτωσή του να ξεκαθαρίζει από Δευτέρα. Ο Τσέχος μεσοεπιθετικός υπολογίζεται από τον Βενγκέρ και για τον αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας της Άρσεναλ με την Χαλ Σίτι.

Τέλος, από την Ιταλία προέκυψε η πληροφορία ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν κρούση για τον Νιάνγκ της Μίλαν. Οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν ζητήσει τον Γάλλο άσο με τη μορφή δανεισμού και να τοποθετηθεί μία οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Μάνατζερ του παίκτη είναι ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Ιμπραΐμ Αφελάι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x