Κολύμβηση

Μετάλλια και ρεκόρ στη Σερβία

Με δυο μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα του μίτινγκ κολύμβησης 25άρας πισίνας του Ζρένιανιν της Σερβίας για την ελληνική αποστολή.

Ο Παναγιώτης Χιώτης κάλυψε σε 4:23.83 τα 400 μέτρα μικτή ατομική στον τελικό του αγωνίσματος και τερμάτισε στην τρίτη θέση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Χάλκινο μετάλλιο και για την Ηλιάνα Οικονόμου στον τελικό των 100 μέτρων ελεύθερο με χρόνο 56.89.

Η Κάτια Σαρακατσάνη στα 100 μέτρα μικτή ατομική σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με επίδοση 1:02.83, καταρρίπτοντας το προηγούμενο δικό της από το 2003. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια προκρίθηκε ως πρώτη στον τελικό του Σαββάτου.

Ικανοποιημένος ήταν ο Βόικο Ράτσε για όσα πέτυχαν οι αθλητές του την Παρασκευή. «Τα παιδιά έδειξαν τις δυνατότητές τους. Με πολύ καλές επιδόσεις και, όντας νεαροί αθλητές, προερχόμενοι από τους εφήβους, τόσο ο Χιώτης, όσο και η Οικονόμου, είχαν πολύ καλά αποτελέσματα.

Ο Χιώτης έχει στόχο την πρόκριση στο Παγκόσμιο 25αρας πισίνας στην Ντόχα τον Δεκέμβρη, ενώ η Οικονόμου το Παγκόσμιο Νεανίδων στη Σιγκαπούρη τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Η Σαρακατσάνη κολύμπησε εξαιρετικά, πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ και είμαστε ευχαριστημένοι».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x