Δελτία Τύπου

Μεταμόσχευση μαλλιών: Πώς εμπνέει ο Tom Brady

Διάσημοι αθλητές, ακριβώς επειδή απευθύνονται σε αντρικό κοινό, έχουν επηρεάσει νέους ανθρώπους να δουν με άλλη οπτική την μεταμόσχευση μαλλιών και να επενδύσουν στην εμφάνισή τους.

Advertorial

Οι εικόνες μεγάλων αθλητών που εμφανίζονται ξαφνικά με πυκνά μαλλιά μαρτυρούν… μεταμόσχευση μαλλιών. Ο πλαστικός χειρουργός δρ Αναστάσιος Βεκρής εξηγεί γιατί οι νέοι σήμερα αποφασίζουν πιο εύκολα μια τέτοια αλλαγή.

Αυξάνονται οι νέοι που περνούν το κατώφλι του πλαστικού χειρουργού για μεταμόσχευση μαλλιών. Η εμφύτευση μαλλιών δεν είναι πια θέμα ταμπού: Η σύγχρονη τεχνική FUE δεν αφήνει ουλές και μόνιμα σημάδια. Μάλιστα, μία εκδοχή της, η Unshaven FUE (ακούρευτη συνεδρία), επιτρέπει σε κάποιον να αποκτήσει πυκνά μαλλιά ή γένια χωρίς η επέμβαση να γίνει αντιληπτή από τους γύρω του. Στη διάδοση όλων των παραπάνω συμβάλουν διάσημοι αθλητές, όπως ο Tom Brady, που εμφανίζονται με πιο πυκνά μαλλιά σταδιακά χωρίς ένδειξη ότι πραγματοποιήθηκε μεταμόσχευση μαλλιών.

inner

Ο ίδιος εθεάθη δύο φορές να επισκέπτεται μια εξειδικευμένη κλινική. Έκτοτε τα αραιά μαλλιά του εμφανίζονται πιο πλούσια και πυκνά. Άλλοι αθλητές, όπως ο Wayne Rooney, έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση μαλλιών. Μάλιστα οι φωτογραφίες πριν και μετά είναι ενδεικτικές για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Όπως αποκαλύπτει ο πλαστικός χειρουργός δρ Αναστάσιος Βεκρής, επιστημονικός διευθυντής της Advanced Hair Clinics και μέλος της ISHRS(Διεθνής Ένωση Χειρουργικής αποκατάστασης τριχωτού) «η σύγχρονη εκδοχή της FUE, η Unshaven FUE, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε διάσημους αθλητές, αλλά και σε επώνυμους και σε ανθρώπους πολυάσχολους που δεν θέλουν να απέχουν από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Το μεγάλο πλεονέκτημα της Unshaven FUE είναι πως αφήνουμε άθικτο το μήκος των μαλλιών και κανένας δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι ο ασθενής υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μαλλιών».

inner

Επιπλέον, όπως επιβεβαιώνει ο δρ Βεκρής, διάσημοι αθλητές, ακριβώς επειδή απευθύνονται σε αντρικό κοινό, έχουν επηρεάσει νέους ανθρώπους να δουν με άλλη οπτική την μεταμόσχευση μαλλιών και να επενδύσουν στην εμφάνισή τους. «Τα μαλλιά, τα φρύδια και τα γένια είναι δευτερεύοντα χαρακτηριστικά του προσώπου, αλλά προσθέτουν πόντους στο προφίλ ενός ανθρώπου και τον κάνουν να δείχνει νεότερος» εξηγεί ο γιατρός.

Αναφορικά με την μέθοδο μεταμόσχευσης FUE, το χαρακτηριστικό της είναι ότι βασίζεται σε εξαγωγή και εμφύτευση μεμονωμένων τριχοθυλακίων (δηλαδή ένα προς ένα). «Εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία δεν γίνεται αφαίρεση λωρίδας δέρματος και δεν μένουν σημάδια. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και φυσικό».

Ένα χρόνο μετά την εμφύτευση μαλλιών, το αποτέλεσμα έχει ολοκληρωθεί και η επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων φτάνει το 98%.

Info:Advanced Hair Clinics, τηλ.: 210 6980451, www.advancedhairclinics.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x