Stoiximan Super League

Μεθυσμένη… Αρκαδία

Πανηγυρίζει η Τρίπολη την ιστορική πρόκριση του Αστέρα στον τελικό του Κυπέλλου μετά το 2-0 επί του ΠΑΟΚ. Πάρτι στα αποδυτήρια και έκπληξη στον Φορμίκα. Τεράστια η ζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού.

Ιστορικές στιγμές ζει ο Αστέρας Τρίπολης και μαζί του όλη η Αρκαδία μετά τη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ και την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου για πρώτη φορά στα χρονικά.

Στα αποδυτήρια στήθηκε ένα τρελό πάρτι παρουσία και των δύο ιδιοκτητών του συλλόγου. Κανείς δεν ξέχασε τον μεγάλο άτυχο Φορμίκα, με τον Κάφα να τηλεφωνεί στον συμπαίκτη του, να τον βάζει σε ανοικτή ακρόαση και όλους να τραγουδούν ρυθμικά το όνομά του. «Κύπελλο, Κύπελλο, μπροστά στο Θόδωρο», φώναζαν οι ποδοσφαιριστές των Αρκάδων.

Οι κ.κ. Μπάκος και Καϋμενάκης αποφάσισαν να δώσουν πριμ 50.000 ευρώ για την πρόκριση στον τελικό, ενώ θα δώσουν 100.000 ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου.

Κι επειδή τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, στον Αστέρα Τρίπολης δεν αρκούνται στη συμμετοχή στον τελικό της 11ης Μαΐου. Αν και αναγνωρίζουν πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, θέλουν να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που έχουν για να φτάσουν στον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους.

Σύμμαχος στην προσπάθειά τους θα είναι ο κόσμος. Βάσει κανονισμού, τα εισιτήρια θα μοιραστούν 50-50 μεταξύ των δύο ομάδων και κάθε ομάδα δικαιούται περίπου 25.000. Οι ανάγκες των Αρκάδων δύσκολα θα καλύψουν αυτό τον αριθμό, αλλά εκτιμάται πως 10.000 ίσως και περισσότεροι θα ανηφορίσουν στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x