Ελλάδα

Μετρά αντίστροφα ο Ντάρντεν

Στην τελική ευθεία έχει μπει η αποκατάσταση του Τρεμέλ Ντάρντεν, ύστερα από τον τραυματισμό του στο χέρι, με τον Αμερικανό να αναμένεται σύντομα να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό.

Επιτέλους και κάτι ευχάριστο για τον Ολυμπιακό! Ο Μίλαν Τόμιτς θα έχει από την Τρίτη (28/10) ένα λόγο για να… χαμογελάει, καθώς είναι πολύ πιθανό να δει τον Τρεμέλ Ντάρντεν να προπονείται σε φουλ ρυθμούς, ύστερα από τον τραυματισμό που υπέστη στο δεξί του χέρι την περίοδο της προετοιμασίας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει βγάλει τις τελευταίες μέρες τον γύψο και μέρα με τη μέρα αισθάνεται καλύτερα. Έτσι, αφού μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς τότε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» θα έχει άλλη μία λύση στη θέση «3», πέρα από τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος μέχρι στιγμής δείχνει να είναι ένα κλικ καλύτερος σε σχέση με πέρυσι.

Από ‘κει και πέρα, ο Μίλαν Τόμιτς είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του τη Δευτέρα (27/10), προκειμένου να ξεκουραστούν, με το… ραντεβού στο ΣΕΦ να ανανεώνεται για την Τρίτη (28/10), ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση κόντρα στη Νεπτούνας, την προσεχή Παρασκευή (31/10).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x