Stoiximan Super League

Μετ’ εμποδίων για τον… τελικό

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας την Τρίτη ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο που έχει πάρει χαρακτήρα τελικού για την ομάδα της Ημαθίας.

Χωρίς τους Πετρ Τραπ και Στέφανο Σιόντη συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας την Τρίτη ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για την 33η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Από τράβηγμα ταλαιπωρείται ο Έλληνας άσος, ενώ ο Τσέχος υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τον Παναιτωλικό. Και οι δύο είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους» την Κυριακή και η συμμετοχή τους θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Στα θετικά για τον Ράτκο Ντόστανιτς είναι οι επιστροφές των Καλτσά, Αμαραντίδη, Μπάρμπα και Όστοϊτς. Όλοι εξέτισαν την τιμωρία τους και είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην προσπάθεια την ομάδας να δώσει τα πάντα προκειμένου να μείνει στα «σαλόνια».

Ο αγώνας με τον Πανιώνιο έχει πάρει χαρακτήρα τελικού για την Βέροια, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση (η οποία σημαίνει απευθείας υποβιβασμός) με 32 βαθμούς και η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη.

Τέλος, με προπόνηση την Τετάρτη το απόγευμα θα συνεχιστεί η προετοιμασία της «Βασίλισσας του Βορρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x