Stoiximan Super League

Μέχρι αύριο στον Άρη

Λίγες ώρες υπομονή κάνουν στον Άρη για να δουν τελικά ποιος θα είναι ο προπονητής που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ούτε χθες υπήρξε κάποια εξέλιξη σχετικά με την πρόσληψη του νέου τεχνικού στον Άρη. Μπορεί ξεκάθαρο φαβορί να είναι ο Γιάννης Χατζηνικολάου αλλά από την στιγμή που ούτε υπογραφές έχουν πέσει ούτε κάποια επίσημη ανακοίνωση υπάρχει τότε όλα είναι ακόμα στον αέρα.

Σύμφωνα με την φημολογία, ο πρώην προπονητής του Ηρακλή βρίσκεται με το ένα πόδι στον πάγκο των «κίτρινων» αλλά αφού δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η συμφωνία τότε βγαίνουν σενάρια χωρίς όμως να προκύπτει κάποιο όνομα. Τα σενάρια αυτά αναφέρουν πως το θέμα Χατζηνικολάου έχει «κολλήσει» γιατί έχει προκύψει υποψήφιος από το εξωτερικό χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το όνομα του.

Από την άλλη, χωρίς ενημέρωση έχει μείνει ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός που κατάφερε να κρατήσει τον Άρη στην Σουπερλίγκα δεν έχει πληροφορηθεί αν θα μείνει στην ομάδα ή αν θα αποχωρήσει και το σίγουρο είναι πως του οφείλεται μια εξήγηση. Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εντός 24ων ωρών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x