Champions League

«Μέχρι το 60’ καλοί, μετά ήρθε η καταστροφή»

Στην καταστροφή της ομάδας στο τελευταίο μισάωρο στάθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ μετά το 1-4 του Ολυμπιακού από την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στάθηκε στην καλή εμφάνιση της ομάδας του μέχρι το 60’ και στα λάθη που έγιναν στις στημένες φάσεις από το σημείο εκείνο και έπειτα. Χαρακτήρισε «βαριά» την ήττα, όμως πρέπει όλοι να την ξεπεράσουν και να επικεντρωθούν στα ματς που έρχονται.

Αναλυτικά: «Ήμασταν πάρα πολύ καλοί ως το 60’-65’ και πολλοί σωστοί στην τακτική μας. Μέχρι τότε, το παιχνίδι πήγαινε πολύ καλά. Μετά, δυστυχώς, έγινε καταστροφικό. Χάσαμε τις μονομαχίες στις στημένες φάσεις και το πληρώσαμε πολύ ακριβά. Πρέπει να πούμε, όμως, ότι ήμασταν και άτυχοι. Ειδικά, στο ξεκίνημα όπου είχαμε δυο δοκάρια και αρκετές φάσεις για να προηγηθούμε. Είναι πολύ "βαρύ" το αποτέλεσμα.

Πρέπει να ξεπεράσουμε την ήττα και να παλέψουμε στη συνέχεια όλα τα παιχνίδια. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x