Γ' Εθνική

Μια ORIGINAL βραδιά (pics)

Με τον ενθουσιασμό που δεν καταλαβαίνει από κατηγορίες, συνθήκες κι εποχές γιόρτασε η ORIGINAL. Παρουσία Μελισσανίδη, οι οργανωμένοι της ΑΕΚ έκαναν… σκεπαστή το κέντρο που τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος.

Δεν έχει σημασία η κατηγορία που παίζει. Ούτε οι άσχημες εμφανίσεις όπως η χθεσινή με τον Ηρόδοτο. Η αγάπη και η υποστήριξη της ORIGINAL στην ΑΕΚ έχει αποδειχθεί σε πολύ δυσκολότερες εποχές και συγκυρίες.

Οπότε, δεν είναι περίεργο που τώρα -με την αίσθηση της αναγέννησης και της αντεπίθεσης διάχυτη στις τάξεις του συλλόγου- η ετήσια γιορτή της δεν ήταν απλά… γιορτή. Ήταν ένα μεγάλο κιτρινόμαυρο γλέντι!

Με το μαγαζί που τραγουδάει ο (γνωστών ΑΕΚτζήδικων αισθημάτων) Πάνος Κιάμος να ‘χει γεμίσει από νωρίς, οι οργανωμένοι της «Ένωσης» δε δυσκολεύτηκαν να κάνουν… σκεπαστή το κέντρο.

Άλλωστε όλη σχεδόν η κιτρινόμαυρη οικογένεια ήταν εκεί: Οι Γεωργέας, Ρόβας, Πλατέλλας απ’ την ομάδα ποδοσφαίρου. Οι προπονητές των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ. Παίκτες και παίκτριες και απ’ τις δυο ομάδες του συλλόγου. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κωνσταντίνος Κοτσάτος και ο Αλέξης Αλεξίου. Και κυρίως ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που γνώρισε την αποθέωση για μια ακόμα φορά.

Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι οι οπαδοί έκαναν έκπληξη στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, φέρνοντάς του μια τούρτα για τα γενέθλιά του (που ήταν το Σάββατο). Τη δική του σημασία, δε, έχει το γεγονός ότι σε όλη τη βραδιά καθόταν μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα, που επίσης έδωσε το «παρών».

Κατά τ’ άλλα, η πιο ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η βράβευση του Άντον Ντόμπος -και μάλιστα δια χειρός Νίκου Ξηροκώστα. Με τους οπαδούς να τον ευχαριστούν «που διέδωσε την ιδέα της ΑΕΚ» (σ.σ. όταν επέστρεψε στη Ρουμανία έγινε πρόεδρος στην Πόλι Τιμισοάρα και τη μετονόμασε σε ΑΕΚ Τιμισοάρα) και τον ίδιο να τους χαρίζει μια φανέλα της εθνικής και να δηλώνει συγκινημένος πως «η ΑΕΚ και η ORIGINAL θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x