Πόλο

Μία… ανάσα από τον τίτλο ο Ολυμπιακός

Το 2-1 στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο των ανδρών έκανε ο Ολυμπιακός επικρατώντας στην έδρα του της Βουλιαγμένης με 10-7.

Μία νίκη από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών απέχει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στην έδρα τους με 10-7 της Βουλιαγμένης, στον τρίτο μεταξύ τους τελικό και έκαναν το 2-1 στη σειρά.

«Κλειδί» για τους Κυπελλούχους Ελλάδας, η πολύ καλή της άμυνα, καθώς σε σημαντικό σημείο του ματς κατάφεραν να κρατήσουν στο μηδέν τους «μπέμπηδες».

Κορυφαίος για τους νικητές ο Μάλιαρακ με τέσσερα γκολ.

Το Σάββατο στο Λαιμό το επόμενο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το ματς

Γρήγορο ρυθμό και συνεχείς εναλλαγές στο σκορ είχε το πρώτο οκτάλεπτο του αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Μάζη, όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι με γκολ των Γούνα και Βλαχόπουλου (1-2). Με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Ολυμπιακός για το 3-2 με τον Καρούντζο να ισοφαρίζει για τον ΝΟΒ στο τέλος της περιόδου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι έσφιξαν την άμυνα τους με αποτέλεσμα οι παίκτες του Τεο Λοράντου να δυσκολευτούν επιθετικά και να μην καταφέρουν να σκοράρουν ούτε γκολ. Την ίδια ώρα Φουντούλης και Μάλιαρακ οδηγοσύαν τους Πειραιώτες στο ημίχρονο με αέρα δύο τερμάτων (2-0).

Η Βουλιαγμένη επιδίωξε στο τρίτο οκτάλεπτο να ξαναμπεί στο ματς, όμως κάθε φορά που μείωνε ο Ολυμπιακός έβρισκε τρόπο να απαντά, αυξάνοντας μάλιστα στο τέλος της περιόδου και το προβάδισμά του (8-5). Στην τελευταία περίοδο ο ΝΟΒ δεν μπορούσε να αντιστρέψει τα πράγματα. Βρέθηκε να χάνει με 9-5 και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο φινάλε σε 10-7

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-0, 3-2, 2-2

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Μάζης 1, Σχίζας 1, Μουρίκης 2, Φουντούλης 1, Μάλιαρακ 4, Ντόσκας 1

Βουλιαγμένη (Τεό Λοράντος): Γούνας 2, Βλαχόπουλος 3, Καρούντζος 1, Μυλωνάκης 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x