Stoiximan Super League

Μία εβδομάδα… «φωτιά»

Δύσκολους αγώνες έχει το επόμενο οχταήμερο ο ΠΑΟΚ, πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, απέναντι σε Εργοτέλη, Μακάμπι και Ολυμπιακό.

Στο παρελθόν ανήκει για τον ΠΑΟΚ το Κύπελλο Ελλάδας, ύστερα από την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, και πλέον στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο προετοιμάζονται για τους τρεις σημαντικούς αγώνες που ακολουθούν πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Άπαντες στον «Δικέφαλο του Βορρά» γνωρίζουν πως η σημασία των επόμενων αναμετρήσεων είναι μεγάλη, αφού είναι εφικτό να περάσει πρώτος στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας και να «καπαρώσει» την πρωτιά και στον 12ο όμιλο του Europa League.

Ο Χουμπ Στέφενς δεν υπολογίζει για τον αγώνα με τον Εργοτέλη τους τιμωρημένους Τζιόλη, Αθανασιάδη και πιθανότατα στον τραυματία Λίνο, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στον καρπό.

Μετά το παιχνίδι με τους Κρητικούς ο ΠΑΟΚ έχει τον αγώνα με την Μακάμπι και θα αναχωρήσει για την Χάιφα την προσεχή Τετάρτη για την αναμέτρηση της Πέμπτης (22:05), ενώ την Παρασκευή το πρωί θα επιστρέψει στην Ελλάδα με προορισμό την Αθήνα και όχι τη Θεσσαλονίκη για να μην επιβαρυνθεί με ένα επιπλέον ταξίδι η ομάδα του Ολλανδού τεχνικού εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19:30).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x