Μαχητικά Αθλήματα

Μια εικόνα... χίλιες λέξεις

Πλούσιο σε δράση ήταν το Σαββατοκύριακο για τους φίλους των ringsports στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Gladiators 8, SuperKombat με ελληνικές συμμετοχές, Glory στην Τουρκία και Κ-1 στο… περιθώριο.

Την ποιότητα που το χαρακτηρίζει διατήρησε το Gladiators, το οποίο για 8η συναπτή χρονιά διοργανώθηκε στη Χαλκίδα από τον Τάσο Τσάλα.

Ως είθισται οι Ολλανδοί ήταν οι πιο ζόρικοι ξένοι αντίπαλοι, επικρατώντας των Χατζηχρόνογλου και Εξακουστίδη.

Πειστική εμφάνιση από Παπαδημητρίου, δυναμική παρουσία από Κβινιασβίλι, πυγμαχικές νίκες για Κακουμπάβα (με νοκ-άουτ στον α’ γύρο), Παπαδόπουλο, Σύρο, Ιωαννίδη και συνέχεια στο αήττητο σερί από Βασιλειάδη με όρους thai.

Έκοψε την ανάσα...

...τόσο το αγωνιστικό μέρος, όσο και ο τραυματισμός του Tyrone Spong στο Glory 15, που φιλοξενήθηκε στην Τουρκία. Ο ανατριχιαστικός τραυματισμός του Σουριναμέζου επισκίασε τον αγώνα τίτλου με τον γηπεδούχο Gohkan Saki. Συγκινητικές στιγμές στο φινάλε με τον Saki να μην πανηγυρίζει, αλλά να συμπαραστέκεται στον άτυχο της βραδιάς (φωτο).

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση

Την ίδια ώρα στην Ισπανία, διεξαγόταν event υπό την αιγίδα του Κ-1. Κάρτα αγώνων που έχει… ξεχαστεί ήδη, με τα αστέρια του σήμερα να βρίσκονται μακριά από το άλλοτε σπουδαίο promotion.

Δεν τα κατάφεραν

Σκούρα τα βρήκε η ελληνική αποστολή στο Grand Prix του SuperKombat στη Ρουμανία. Ο Nordin Tiger αποκλείστηκε στα ημιτελικά της τετράδας στα -85κ. Ήττες και στα MMA ματς για τους Χρήστο Τσούλφα και Χρήστο Παππά.

Μια ανάσα

Η Βόρεια Ευρώπη έχει γίνει το… δεύτερο σπίτι του Λεβάν Γκουρούλι. Στο σπουδαιότερο ματς της καριέρας του, ως τώρα, έφτασε πολύ κοντά στη νίκη απέναντι στον Baker Barakat. Μια άτυχη στιγμή όμως του στέρησε μια μεγάλη νίκη στη Γερμανία.

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x