Βόλεϊ

Μια νίκη για Final-4

Στο Ισραήλ θα διεκδικήσει η Εθνική βόλεϊ γυναικών τη νίκη που θα της δώσει την απευθείας πρόκριση στο Final-4 του European League για πρώτη φορά στην ιστορία τη (Παρασκευή 28/8 – 17.00).

Μια νίκη μακριά απ’ την απευθείας πρόκριση στο Final-4 του European League βρίσκεται η Εθνική βόλεϊ γυναικών.

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη βρίσκεται ήδη στο Ισραήλ, όπου θα διεκδικήσει σε δύο ματς τη νίκη που χρειάζεται, προκειμένου να αποφύγει τα… μπλεξίματα.

Την σημερινή προπόνηση θα διευθύνει ο βοηθός του ομοσπονδιακού, Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ ο Καλμαζίδης θα ταξιδέψει αύριο στο Τελ Αβίβ, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.

Την αποστολή της ομάδας αποτελούν οι Αρτακιανού, Χαντάβα, Χριστοδούλου, Γιώτα, Κελεσίδου, Κιόση, Λαμπρούση, Μερτέκη, Νομικού, Παπαδοπούλου, Βασιλαντωνάκη, Βεργίδου.

Η έδρα που θα κληθούν να περάσουν δεν είναι εύκολη, όμως η αισιοδοξία δεν απουσιάζει απ’ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Αυτό φαίνεται και σε όσα είπε η αρχηγός του συνόλου, Έλενα Κιόσση, στην σελίδα της ΕΟΠΕ.

«Άγχος υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει ανάλογα με τη μέρα. Εμείς όμως δεν θα επιτρέψουμε να μας κυριεύσει. Έχουμε ξεκάθαρο στόχο. Ήρθαμε να κάνουμε μια νίκη και αυτό πρέπει να είναι στο μυαλό μας και μόνο. Είναι, δεν είναι, το Ισραήλ στα μέτρα μας, εμείς πρέπει να νικήσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε».
Όσο για τις ελπίδες που πιστεύει η ίδια ότι υπάρχουν, ανέφερε: «Το βόλεϊ είναι προέκταση της οικονομίας. Δεν νομίζω ότι η ομάδα των γυναικών υστερεί τόσο δραματικά στο παγκόσμιο βόλεϊ. Δεν είναι η πρώτη ομάδα στον κόσμο, αλλά δεν είναι και η τελευταία. Εμείς εδώ στην Εθνική προσπαθούμε με όσα έχουμε. Μακάρι να μην είχαμε την οικονομική κρίση και να είχαμε μεγαλύτερη προετοιμασία. Τα κορίτσια πάντως και η ομάδα έχουν μέλλον…
».

Το ματς της Παρασκευής (28/8 – 17.00) θα μεταδοθεί απ’ την ΕΡΤ2, ενώ το ματς του Σαββάτου δεν θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x