Viral

Μια όμορφη ιστορία ποδοσφαιρικού χαβαλέ: Η Γκλάντμπαχ… απογειώνει την πλάκα με τη Σέλτικ

Σε άλλα επίπεδα -που μας κάνουν να μελαγχολούν- φτάνει ο χαβαλές για το Γκλάντμπαχ-Σέλτικ. Δείτε πώς εξελίχθηκε (κι ετοιμάζεται να κορυφωθεί απόψε) το τρολάρισμα για το όνομα της γερμανικής ομάδας.

Το ποδόσφαιρο με τον τρόπο που θα θέλαμε να το ζούμε και στην Ελλάδα θυμίζει η φοβερή ιστορία που έχει ξεκινήσει ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Σέλτικ.

Πριν το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για το Champions League έγινε viral μια ταμπέλα σκωτσέζικης παμπ που διαφήμιζε την αναμέτρηση. Τότε ο ιδιοκτήτης (αδυνατώντας να προφέρει το δεύτερο σκέλος του Βorussia Μoenchengladbach) είχε καταφύγει στη λύση να την αναφέρει ως «μια γερμανική ομάδα».

Αυτό ήταν… Αρκούσε να κυκλοφορήσει η φωτογραφία στο διαδίκτυο και να υποπέσει στην αντίληψη του επίσημου λογαριασμού της Γκλάντμπαχ στο twitter για να ξεκινήσει ένα μικρό… κύμα χαβαλέ. Γιατί, για όσους δεν το ξέρουν, το συγκεκριμένο προφίλ είναι πιθανότατα το πιο cool και χιουμοριστικό από κάθε άλλης ομάδας στην Ευρώπη. Και το επιβεβαίωσε με το πώς αντιμετώπισε το σκηνικό.

Πρώτα λοιπόν άλλαξε το… όνομα του λογαριασμού, κάνοντάς το όπως ακριβώς παρουσιάστηκε στην ταμπέλα της παμπ. Σήμερα φωτογράφισε έναν πίνακα στο γήπεδο του συλλόγου, όπου (ως «εκδίκηση») αντιστράφηκαν οι ρόλοι.




Και κυρίως έδωσε το έναυσμα ώστε να τυπωθούν συνολικά 4.000 κασκόλ -τα οποία έγιναν ανάρπαστα και θα σηκωθούν απόψε το βράδυ στο ματς- τα οποία αντί στη θέση του Γκλάντμπαχ αναγράφουν «μια γερμανική ομάδα».

inner

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x