Ιταλία

Μια πόλη στα δύο

Το ντέρμπι του Τορίνο ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Γιουβέντους ξεχωρίζει στην έκτη αγωνιστική της Serie A. Με Μπολόνια στο «Ολίμπικο» η πρωτοπόρος Ρόμα.

Μπορεί η διαφορά ποιότητας, τίτλων και ιστορίας μεταξύ τους να είναι μεγάλη, αλλά ένα ντέρμπι μεταξύ Τορίνο και Γιουβέντους δεν είναι ποτέ αδιάφορο. Οι μεν γηπεδούχοι έχουν κάνει θετικό ξεκίνημα στη σεζόν, οι δε πρωταθλητές κάνουν εσχάτως… νερά εντός κι εκτός τειχών. Πέπε, Ρουμπίνιο και Κάσερες παραμένουν εκτός πλάνων του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει rotation εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Γαλατάσαραϊ για το Champions League.

Η Ρόμα (έστω και χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη) εντυπωσιάζει, μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς και θέλει να τις κάνει έξι υποδεχόμενη την επικίνδυνη Μπολόνια του βασικού Παναγιώτη Κονέ. Οι Μπράντλεϊ, Ντέστρο, Μαϊκόν και Ντέστρο δεν υπολογίζονται από τον Ρούντι Γκαρσία.

Η Τζένοα του Γιάννη Φετφατζίδη φιλοξενεί τη Νάπολι που προέρχεται από την πρώτη της απώλεια κι έχει στο μυαλό της το ματς της Τρίτης με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Μόνο ο Μάτζιο δεν θα είναι στη διάθεση του Ράφα Μπενίτεθ.

Η Μίλαν, που παραπαίει στο πρωτάθλημα, περιμένει στο «Σαν Σίρο» τη Σαμπντόρια με το σύνηθες τις τελευταίες ημέρες γεμάτο απουσιολόγιο: Μπονέρα, Ντε Σίλιο, Σιλβέστρε, Πατσίνι, Ελ Σαράουι, Μοντολίβο, Μπαλοτέλι και Κακά θα λείψουν.

Τέλος, η φορμαρισμένη Ίντερ δοκιμάζεται στη Σαρδηνία από την Κάλιαρι χωρίς Κίβου, Ζανέτι και Καρίσο.

Αναλυτικά η έκτη αγωνιστική

Σάββατο, 28/9

Τζένοα-Νάπολι (19:00)
Μίλαν-Σαμπντόρια (21:45)

Κυριακή 29/9 (16:00)

Τορίνο-Γιουβέντους (13:30)
Αταλάντα-Ουντινέζε
Κάλιαρι-Ίντερ
Κατάνια-Κιέβο
Βερόνα-Λιβόρνο
Σασουόλο-Λάτσιο
Ρόμα-Μπολόνια (21:45)

Δευτέρα 30/9

Φιορεντίνα-Πάρμα (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική (7η)

Σάββατο, 5/10

Κιέβο-Αταλάντα (19:00)
Ίντερ-Ρόμα (21:45)

Κυριακή 6/10 (16:00)

Πάρμα-Σασουόλο (13:30)
Μπολόνια-Βερόνα
Κατάνια-Τζένοα
Νάπολι-Λιβόρνο
Σαμπντόρια-Τορίνο
Ουντινέζε-Κάλιαρι
Γιουβέντους-Μίλαν (21:45)
Λάτσιο-Φιορεντίνα (21:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x