Κώστας Μιαούλης

Έκρυψε την μπάλα η ΑΕΚ και την εμφάνιζε μόνο στα δίχτυα του Κυριακίδη

Οι μοναδικές στιγμές που εμφανιζόταν η μπάλα, ήταν όταν κατέληγε στα δίχτυα του Κυριακίδη, από μια μαγευτική ΑΕΚ που άφησε τεράστιες υποσχέσεις για το 2018. Γράφει ο Κώστας Μιαούλης.

Γράφει ο Κώστας Μιαούλης

Με τεσσάρα έκλεισε το 2017 στο Αγρίνιο και με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε το νέο έτος.

Η ΑΕΚ πρόσφερε στο κοινό της μια μοναδική παράσταση, σημειώνοντας τέσσερα γκολ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2012 κι εκείνο το ματς με τη Βέροια, σε μια από τις ελάχιστες αναλαμπές την εφιαλτική χρονιά της πτώσης.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή στο πρώτο μέρος, εκεί που κρίθηκε το ματς, τον Τάσο Μπακασέτα που έκανε εκπληκτικά πράγματα. Γκολ, δοκάρι, κερδισμένο πέναλτι και ασίστ μετά από ένα μάζεμα της μπάλας και ντρίπλα που θα ζήλευαν ακόμα και πολύ φτασμένοι ξένοι αστέρες. Μια τέτοια εμφάνιση από τον Ενωσίτη άσο, περίμενε εδώ και 1,5 χρόνο το κοινό της Ένωσης.

Το ζητούμενο ήταν επίσης να μπει καλά στη χρονιά, όλο το team των αστέρων της Ένωσης. Ο Λάζαρος γκολ, ο Αραούχο γκολ μετά την υπέροχη ενέργεια του Μπακασέτα, ενώ το 4ο τέρμα του Λόπες ήρθε μετά από μια υπέροχη συνεργασία του Μασούντ με τον Αραούχο, με τον Ιρανό να ανοίγει πανέμορφα το παιχνίδι για τον Λόπες. Γκολ μπορεί να μην σημείωσε, αλλά πολύ καλός ήταν ο Κονέ, ειδικά στο πρώτο μέρος και απλά ψεγάδιασε την εμφάνιση του με ένα πέναλτι που στην ΑΕΚ πάντως για τον ίδιο λόγο, δεν θα δινόταν.

Πολύ σημαντική ήταν η εμφάνιση του Τσιντώτα. Ο ίδιος έχει αποκτήσει τεράστια αυτοπεποίθηση και τέτοιες επεμβάσεις σαν αυτές που πραγματοποίησε σήμερα, είναι εκείνες που δίνουν τίτλους. Ειδικά για την ΑΕΚ, ματς που είναι ακόμα και στο 0-1, στο 0-2 ή στο 0-3, καλό είναι να μην ξαναφέρνουν τον αντίπαλο στο παιχνίδι και ο πορτιέρε της ΑΕΚ φρόντισε με τον πιο πειστικό τρόπο να μην συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο Μασούντ στο διάστημα που έπαιξε, έδειξε πως ξέρει τι πρέπει να κάνει την μπάλα. Πολύ απλός στο παιχνίδι του. Άνοιγε ωραία το παιχνίδι όποτε χρειαζόταν, έδειξε να έχει υψηλό βαθμό συνεργασίας με τον Αραούχο. Η ΑΕΚ έδωσε άλλη μια τεράστια παράσταση στέλνοντας σαφές μήνυμα στους αντιπάλους της για τον τίτλο. Αλλά και σε εκείνους που την περιμένουν στην έδρα τους, πως τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου απλά γι’ αυτούς. Το 2018 ξεκίνησε με ένα ματς υπόσχεση για μια υπέροχη συνέχεια…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x