Επικαιρότητα

Μίκης Θεοδωράκης και Μάνος Χατζιδάκις… in jazz στο Ηρώδειο

Όταν οι μελωδίες των δυο κορυφαίων Ελλήνων συνθετών συναντιούνται στα μονοπάτια της τζαζ το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από μαγικό

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί μία μοναδική μουσική πρόταση – συνάντηση των δυο κορυφαίων Ελλήνων συνθετών Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζιδάκι, σε δύο μέρη με τίτλους "Modes & Moods" music by Mikis Theodorakis και "Mano's" Jazz tribute to Manos Hadjidakis, στο Ηρώδειο.

Όταν οι μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι συναντιούνται στα μονοπάτια της τζαζ το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από μαγικό! Η όλη μουσική πρόταση με έργα των δύο κορυφαίων συνθετών του τόπου μας κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης θα παρουσιασθεί από το κουϊντέτο του Δημήτρη Καλαντζή, με την συμμετοχή της αφρόκρεμας της ελληνικής τζαζ σκηνής πλαισιωμένη από το ηχητικό περιβάλλον που δημιουργεί η Ορχήστρα Πατρών εμπλουτισμένη με 3 χάλκινα πνευστά υπό την διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη.

Αυτή την τόσο μοναδική συναυλία θα συνοδεύσει με τη φωνή της η διάσημη τραγουδίστρια Dulce Pontes – διάδοχος της Amalia Rodrigues – από την Πορτογαλία, η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια των Μ. Χατζιδάκι και Μ. Θεοδωράκη.

Πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x