Γ' Εθνική

Μικρό κέρδος για την ΑΕΚ

Το παιχνίδι -έστω και μισό- που πήραν στα πόδια τους οι Πόποβιτς και Τσιρίλο ήταν το μόνο κέρδος της ΑΕΚ από το φιλικό των αναπληρωματικών με τον Άρη Πετρούπολης (0-0).

Χωρίς ενθαρρυντικά συμπεράσματα (και γκολ) για τις «ρεζέρβες» της ΑΕΚ ήταν το φιλικό παιχνίδι που έδωσε με τον Άρη Πετρούπολης στα Σπάτα.

Οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή στο πρωτάθλημα δεν άρπαξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε να δείξουν ότι… κακώς συμβαίνει κάτι τέτοιο κι έμειναν στο 0-0 με την αθηναϊκή ομάδα.

Έτσι, ο χρόνος συμμετοχής που πήραν οι Πόποβιτς και Τσιρίλο (συμπεριλαμβανόμενοι απ’ τον Τραϊανό Δέλλα στην ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου) ήταν το μόνο ουσιαστικό κέρδος της «Ένωσης», που αισιοδοξεί ότι θα τους έχει σύντομα διαθέσιμους σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Η σύνθεση της ΑΕΚ στο σημερινό ματς

Α' ημίχρονο: Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Πεταυράκης, Τσούπρος, Τσιρίλο, Γροντής, Κάτσικας, Παληαρούτας, Τσεβάς, Μούργκα, Ζιβάνοβιτς, Πόποβιτς.

Β' ημίχρονο: Τσέλιος, Αργυρίου, Τζανετόπουλος, Ντούμπερετ, Δημγκιόκας, Τζάθας, Ζιβάνοβιτς, Μούργκα, Παληαρούτας, Καζβιρόπουλος, Θαναηλάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x