Μαχητικά Αθλήματα

Μικροί μόνο στο μάτι

Δύο από τους πιο δυναμικούς fighters στα ελαφριά κιλά, ο Νίκος Χύσεν και ο Τζεμάλ Χουσεϊνογλου θα αναμετρηθούν No Limits 23. Με Τούρκο αντίπαλο και όχι με Εξακουστίδη, ο Καρούσος.

Με το ζευγάρι «Χύσεν vs Χουσεϊνογλου», στα 63κ. (K-1 rules) πλαισιώνεται η main card του No Limits 23 που είναι προγραμματισμένο για τις 11 Μαΐου.

Δύο kickboxers μικροί μόνο στο… μάτι, με ήδη φορτωμένο βιογραφικό σε εγχώριες διοργανώσεις. Στο προ πενταετίας ματς που είχαν δώσει (αμφότεροι στο ξεκίνημα της καριέρας τους) νικητής είχε αναδειχθεί ο Χουσεϊνογλου.

Σήμερα έχουν εξελιχθεί σε δύο κορυφαία ονόματα της κατηγορίας. O Χύσεν (Fighters) έχει επανέλθει δυναμικά ύστερα από έναν τραυματισμό στο χέρι που τον άφησε πίσω, ενώ ο Χουσεϊνογλου (Xazaridis team) παρουσιάζει ανοδική πορεία.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα δίνει αυτομάτως στον νικητή τον τίτλο του «διεκδικητή» για τη ζώνη του promotion, κάτοχος της οποίας είναι ο Κώστας Παπαδέλης (Karanikolis team).

Τελικά, με Τούρκο

Δεν επετεύχθη συμφωνία για τη ρεβάνς Καρούσου-Εξακουστίδη, τουλάχιστον όχι για την προσεχή διοργάνωση. Ο Καρούσος (Fighters) θα δώσει το "παρών" τελικά, με Τούρκο αντίπαλο και συγκεκριμένα τον Ekrem Kizilkus με όρους Κ-1 στα 70κ.

Σύρος vs Ιωαννίδης

Ένα σπουδαίο πυγμαχικό ματς, ανάμεσα στον Αλέξη Σύρο (Fighters) και τον Σπύρο Ιωαννίδη (Spartan Warriors), που αρχικά είχε κλειστεί για το Gladiators 8, θα πραγματοποιηθεί στη διοργάνωση της Γεωργίας Μπιτάκου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x