Stoiximan Super League

Μιλάει ήδη με τους… αντι-Καπίνο

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει για τη μεταγραφή του Στέφανου Καπίνο στη Μάιντς, με τον Παναθηναϊκό να εξετάζει τις περιπτώσεις δύο Ισπανών τερματοφυλάκων.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Στέφανου Καπίνο στη Μάιντς, αν και χθες προέκυπτε εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το θέμα είχε να κάνει κυρίως με τις εγγυήσεις που ζητούσε ο διεθνής τερματοφύλακας από το γερμανικό σύλλογο για τον χρόνο συμμετοχής του. Ωστόσο, δεν φαίνεται πως η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές να είναι αγεφύρωτη, όπως είχε γίνει με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Άλλωστε, το «τριφύλλι» έχει συμφωνήσει με τους Γερμανούς στα 2,25 εκατ. ευρώ, τα οποία θα πάρουν σε δύο δόσεις. Έτσι μέσα στην ημέρα ο 20χρονος γκολκίπερ θα υπογράψει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τις 400.00 ευρώ.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» με τον Νίκο Νταμπίζα έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές για τον αντικαταστάτη του Καπίνο, ο οποίος πιθανότατα θα προέρχεται από την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, το Goal αναφέρει πως ήδη έχουν μιλήσει με τον 30χρονο γκολκίπερ, Ισμαέλ Φαλκόν (φώτο) που έμεινε ελεύθερος από την Έρκουλες και τον 26χρονο, Ραούλ Φερνάντεςθ, που ανήκει στην Μπιλμπάο και πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Νουμάνθια.

Οι συζητήσεις θα μπουν στην τελική ευθεία, αφού πρώτα ολοκληρωθεί οριστικά η μεταγραφή του Έλληνα πορτιέρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x