Betmasters

Μίλαν - Άρσεναλ: Πρόωρος... τελικός

Δύο από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Γιουρόπα Λιγκ συγκρούονται απόψε στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16.

Δύο από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Γιουρόπα Λιγκ συγκρούονται απόψε στον πρώτο αγώνα της φάσης των "16".

Η πιο ελκυστική μονομαχία της φάσης των "16" του Γιουρόπα Λιγκ ξεκινάει από το Μιλάνο, όπου η Μίλαν υποδέχεται την Άρσεναλ. Το ζευγάρι αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως… πρόωρος τελικός της διοργάνωσης. Οι "ροσονέρι" βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση μέσα στη σεζόν, ενώ οι "κανονιέρηδες" ψάχνουν την αντίδραση, καθώς προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες.

Aνάλυση

Με σχετική ευκολία η Μίλαν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λουντογκόρετς στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης, αφού πήρε τη νίκη εκτός έδρας με 3-0 και εντός επικράτησε με το επαγγελματικό 1-0. Γενικά, οι "ροσονέρι" βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση μέσα στην τρέχουσα σεζόν, αφού προέρχονται από 13 αήττητους αγώνες σε κάθε διοργάνωση που μετέχουν, ενώ προκρίθηκαν και στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας εις βάρος της Λάτσιο με 5-4 στα πέναλτι.

Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Γκατούζο δεν έδωσε το ντέρμπι με την Ίντερ την περασμένη Κυριακή λόγω του θανάτου του Ντάβιντε Αστόρι, όμως με τη νίκη της μέσα στην έδρα της Ρόμα (0-2) έχει ελπίδες ακόμα και για την πρώτη τετράδα. Ο Ιταλός τεχνικός για άλλη μια φορά αποποιείται τον χαρακτηρισμό "φαβορί" για το σύνολό του, καθώς υποστηρίζει πως οι περισσότεροι παίκτες του δεν έχουν μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Στα αγωνιστικά, δεν υπολογίζονται ο στόπερ Μουσάκιο και οι μπακ-χαφ Αμπάτε, Κόντι και Αντονέλι. Στην κορυφή τηε επίθεσης θα βρεθεί ο Κουτρόνε, με τους Σούσο και Τσαλχάνογλου στα άκρα. . .

Δες τη συνέχεια του άρθρου και όλα τα προγνωστικά για το μεγάλο ματς Μίλαν - Άρσεναλ στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x