Stoiximan Super League

«Μιλάνε για μένα Ολυμπιακός και Μονακό»

Oι Μεντζανί, Ρανιέρι και Βερονικό μίλησαν στο sport-fm.gr για τις φήμες που έχουν δημιουργηθεί για τον Αλγερινό αμυντικό της Μονακό. Τι ισχύει για τον 27χρονο στόπερ που μπορεί να παίξει και χαφ.

Το έχετε διαπιστώσει από τις προηγούμενες μέρες. Η Μονακό είναι στα 100 μέτρα από εμάς. Και από την Παρασκευή υπάρχουν οι φήμες για Ολυμπιακό και Μεντζανί. Και πιάσαμε τον Αλγερινό αμυντικό έξω από το ξενοδοχείο πριν φύγει για προπόνηση. Και όχι μόνο μας μίλησε, αλλά μας επιβεβαίωσε και το ενδιαφέρον!

«Γνωρίζω για τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι μιλάνε οι ομάδες για μένα. Δεν ξέρω σε ποιο επίπεδο είναι γιατί δεν είναι κάτι οριστικό. Δεν ξέρω τι πλάνα έχει η Μονακό για μένα ούτε αν θα πάω δανεικός ή θα γίνει με μεταγραφή. Έχω μιλήσει με τον Αμπντούν και τον Τζεμπούρ. Μου έχουν πει τα πάντα για τον Ολυμπιακό και θα ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα», είπε ο 27χρονος αμυντικός (παίζει και αμυντικό χαφ).

Ο Ρανιέρι ευγενικότατα μας είπε πως «δεν ξέρω κάτι για το θέμα αυτό. Το έχω δει το δημοσίευμα αλλά δεν θέλω να επεκταθώ για το θέμα», όπως και ο τιμ μάνατζερ της Μονακό, Βερνάν Βερονικό που τόνισε ότι «είδα και εγώ χθες στο ίντερνετ το δημοσίευμα για τον Μεντζανί. Δεν έχω κάτι να σας πω. Δεν γνωρίζω κάτι». Όσο για τους Γάλλους συναδέλφους που ακολουθούν την ομάδα; «Ξέρουμε ότι υπάρχει θέμα από τον Ολυμπιακό και ότι είναι ανοιχτό. Αλλά δεν έχουμε ενημέρωση από την Μονακό για το θέμα», μας τόνισαν.

Πάντως φαίνεται μια ανοιχτή περίπτωση για τον Ολυμπιακό. Όχι για άμεσα ωστόσο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x