Stoiximan Super League

Μιλίνκοβιτς: «Είναι θέμα εμπειρίας»

Στην απειρία αρκετών ποδοσφαιριστών του Άρη στάθηκε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μιλώντας μετά την ήττα της ομάδας με σκορ 2-1 από τον Πλατανιά.

Για μία ακόμη φορά ο Άρης δεν κατάφερε να «χτίσει» ένα νικηφόρο σερί και να «ανασάνει» βαθμολογικά.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε στο γήπεδό της από τον Πλατανιά και μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός των «κίτρινων» ανέλυσε στους εκπροσώπους του Τύπου τις αιτίες της ήττας.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μιλίνκοβιτς:

«Για μας είναι δύσκολη μέρα σήμερα, χάσαμε στην έδρα μας και είναι πράγματι ένα βάρος και για τους παίκτες και για τους φιλάθλους που έκαναν το παν για να νικήσουμε. Μας νίκησε μια ομάδα πιο έμπειρη, ο Άρης δεν έκανε πολλά λάθη σήμερα, αλλά από τέσσερις φάσεις οι δύο έγιναν γκολ. Τη στιγμή που ισοφαρίσαμε και είχαμε υπό έλεγχο το παιχνίδι, ήρθε η φάση του δεύτερου γκολ και αυτό μας άλλαξε την πορεία…».

Για το γεγονός ότι ο Άρης δεν έκανε πολλές αυκαιρίες: «Όντως έτσι έγινε, αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να δώσουμε την τελευταία πάσα. Δεν είχαμε σωστή μεταβίβαση στους επιθετικούς για να δημιουργήσουμε πιο πολλές ευκαιρίες».

Για το κακό πρώτο ημίχρονο: «Είναι θέμα εμπειρίας για να κρατήσουμε το μηδέν. Πρέπει να δουλευτεί πολύ. Ο Άρης είναι ομάδα νεανική και θα πρέπει να δουλέψει πολύ ειδικά πως θα ελέγχουν το παιχνίδι στο τέλος του ημιχρόνου… Πάντα προηγείται ο αντίπαλος και κυνηγάει ο Άρης. Η ομάδα έχει ποιότητα και εμπειρία με Πουλίδο, Αγάνθο και Οικονομόπουλο. Είναι πιο έμπειρη ομάδα με αυτούς, αλλά πιστεύω στους παίκτες που έπαιξαν σήμερα ότι μπορούν να φέρουν το αποτέλεσμα».

Για το αν θα έπρεπε να παίξει πιο επιθετικά από την αρχή: «Δεν είναι αυτός ο λόγος που χάσαμε, ότι παίξαμε με πολλούς περιφερειακούς. Ο Ουντότζι έδειξε ότι μπορεί να παίξει παντού στην επίθεση. Προσπαθήσαμε με τον Μανιά, να αλλάξουμε την ροή του παιχνιδιού, που είναι κλασικός φορ, ίσως και νωρίτερα θα μπορούσε να μπει, όμως περιμέναμε να δούμε πως θα πάει ο Ουντότζι, που ήταν τραυματίας στο τέλος του ημιχρόνου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x