Αγγλία

Μίλνερ: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση η νίκη επί της Μπάγερν»

Ευεργετικά θα λειτουργήσει στους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι η εκτός έδρας νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τζέϊμς Μίλνερ.

Με μεγαλύτερη αισιοδοξία ατενίζουν το μέλλον στην Μάντσεστερ Σίτι, ύστερα από τη νίκη (3-2) στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, όπως δήλωσε ο Τζέϊμς Μίλνερ.

«Η Μπάγερν Μονάχου είναι μια από τις καλύτερες ομάδες τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός ότι την κερδίσαμε στην έδρα της είναι ευχάριστο και δείχνει την ποιότητα που έχουμε, ενώ παράλληλα μας δίνει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας», τόνισε ο δεξιός χαφ του βρετανικού συλλόγου και πρόσθεσε:

«Θα αντιμετωπίσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο στον επόμενο γύρο του Champions League, θα επικεντρωθούμε μόνο σε εμάς. Μετά από την νίκη κόντρα στην Μπάγερν, έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση του κάθε ματς».

Τέλος, ο 27χρονος Άγγλος αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι των «πολικών» με την Άρσεναλ, το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Premier League: «Η Άρσεναλ πιστεύει και αυτή πολύ στον εαυτό της, οπότε θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι».

Επιμέλεια: Τάσος Πασόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x