Viral

Μιμητής του Χιγκίτα με... απόκρουση του σκορπιού (videos)

Θυμάστε την περίφημη απόκρουση του σκορπιού του Ρενέ Χιγκίτα; Πλέον υπάρχει και μιμητής του Κολομβιανού τερματοφύλακα, ο οποίος το τόλμησε και το πέτυχε στη Νότιο Αφρική.

Σχεδόν πριν από 20 χρόνια, στις 6 Σεπτεμβρίου του 1995, στο «Γουέμπλεϊ» σε ένα φιλικό ανάμεσα στην Αγγλία και την Κολομβία, ο άκρως εκκεντρικός Κολομβιανός τερματοφύλακας Ρενέ Χιγκίτα, θα πραγματοποιήσει την «απόκρουση του σκορπιού», που θα μείνει ως μια από τις πιο χαρακτηριστικές στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Κολομβιανός τερματοφύλακας, θα βρει μιμητή, με έναν τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα της Νοτίου Αφρικής να επιχειρεί κάτι αντίστοιχο.

Πρόκειται για τον Ιτουμελέ Κουνέ, ο οποίος το τόλμησε και τα κατάφερε, στην αναμέτρηση των «Chiefs» με τους «Black Aces», στις καθυστερήσεις μάλιστα του παιχνιδιού και ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Πάντως στο βίντεο φαίνεται ότι η απόκρουση γίνεται σε... νεκρό χρόνο.

Μάλιστα αμέσως μετά το ματς, ο τολμηρός τερματοφύλακας, σχολίασε με μια ανάρτηση του στο Instagram: «Είχα υποσχεθεί πως θα το έκανα μια φορά σε επίσημο παιχνίδι και το έκανα απόψε. Ανακούφιση».

Δείτε τις δύο φάσεις και βγάλτε τα συμπεράσματα σας

I promised to do it in an official match and I did it tonight against #Aces .what a relief O????? #GODisGREAT???? thank u for capturing this special moment Sir @luzukonteleko???????? #ScorpionKick

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης itukhune32?? (@itukhune32) στις







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x