Champions League

Μήνυμα εμψύχωσης από Ντελ Πιέρο

Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε μέσω Twitter στους παίκτες της Γιουβέντους ο Άλεξ Ντελ Πιέρο από την Αυστραλία, καλώντας τους να πάρουν την πρόκριση στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το περασμένο καλοκαίρι αποχαιρέτησε την αγαπημένη του ομάδα, η διοίκηση της οποίας δεν του πρότεινε, καν, να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο τρόπος με τον οποίον ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο αποχώρησε από τη Γιουβέντους ήταν… άκομψος, αλλά αυτό δεν επηρέασε τον μεγάλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος σε κάθε δήλωσή του τονίζει την αγάπη που τρέφει για το σύλλογο.

Όπως ήταν φυσικό, αυτές τις ώρες το μυαλό του Ντελ Πιέρο βρίσκεται στη ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου, στην οποία η «Γιούβε» καλείται να ανατρέψει το σε βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα. Ο Άλεξ, έστειλε το μήνυμά του προς τους πρώην συμπαίκτες του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter και τους κάλεσε να κάνουν την μεγάλη ανατροπή.

«Πάμε γερά παιδιά… Κάντε με να παραμείνω ξύπνιος απόψε… Σας εύχομαι τα καλύτερα για τη μεγάλη ανατροπή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος θα παρακολουθήσει τηλεοπτικά την αναμέτρηση του Τορίνο, ξενυχτώντας στο σπίτι του στο Σύδνεϋ.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x