Γ' Εθνική

Μήνυμα Μελισσανίδη στον κόσμο

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζητεί εγκράτεια από τον κόσμο της ΑΕΚ για να μην επαναληφθούν επεισόδια όπως αυτά στο Αιγάλεω. Πιθανώς να τοποθετηθεί κι επίσημα με γραπτή του δήλωση.

Το ματς της Κυριακής με το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» ήταν ένα από τα ελάχιστα φετινή της ΑΕΚ από τα οποία έλειψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς δεχόταν τιμές στο Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» πληροφορήθηκε όσα συνέβησαν στο ματς με το Αιγάλεω και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τα επεισόδια που είναι πολύ πιθανό να αποφέρουν αυστηρές ποινές στην ομάδα, με τιμωρία της έδρας και αφαίρεση βαθμών.

Ο «τίγρης» ενημερώθηκε από συνεργάτες του για το τι ακριβώς συνέβη στο Αιγάλεω και για τις υποψίες πως την είχαν στημένη στην ομάδα του για να προκαλέσουν τιμωρία της. Ο ίδιος ζητεί από τον κόσμο της ΑΕΚ να δείχνει εγκράτεια και να μην απαντούν σε τέτοιου είδους προκλήσεις, που περιμένει να επαναληφθούν και στο μέλλον, καθώς έτσι πλήττεται η ίδια τους η ομάδα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θέλει επ ουδενί το άριστο κλίμα που υπάρχει στα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ να μετατρέπεται σε πολεμικό όταν παίζει μακριά από το ΟΑΚΑ. Είναι πιθανό, λοιπόν, εντός της ημέρας και μετά την επιστροφή του από επαγγελματικό ταξίδι να τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος ζητώντας από τον κόσμο της «Ένωσης» να μην… τσιμπά σε προκλήσεις και να προστατεύει την αγαπημένη του ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x