Stoiximan Super League

Μήνυση κατά του Πουλίδο!

Το σίριαλ… Πουλίδο περιπλέκεται! Η Τίγκρες παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με τον μεξικανό επιθετικό και έφτασε στο σημείο να τον απειλεί με μήνυση για δυσφήμιση!

Οι σχέσεις του Άλαν Πουλίδο με την Τίγκρες από χθες το βράδυ είναι στη χειρότερη τους… φάση!

Η διοίκηση της ομάδας της Αργεντινής παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για να ξεκαθαρίσει –όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της- κάποια ζητήματα σχετικά με τον Πουλίδο και το συμβόλαιό του.

Σε αυτή παρουσίασαν τα στοιχεία τα οποία έχουν στα χέρια τους και –βάσει των όσων υποστηρίζουν- «δένουν» τον παίκτη.

Οι εκπρόσωποι της Τίγκρες έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν με μήνυση τον μεξικανό επιθετικό για δυσφήμιση και του παρουσίασαν μια απλή λύση για να λήξει το θέμα!

Να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης η οποία αναφέρεται στο συμβόλαιο του και ανέρχεται στα 12 εκατομμύρια ευρώ!

Οι άνθρωποι της Τϊγκρες επέμειναν ότι το συμβόλαιο που έχουν στα χέρια τους είναι υπογραμμένο από τον παίκτη και πως φέρει και την υπογραφή του νόμιμου εκπροσώπου του παίκτη, του μάνατζέρ του, δηλαδή, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος από την FIFA.

Μάλιστα, του επιτέθηκαν λέγοντας ότι από την στιγμή που ο παίκτης υποστηρίζει ότι το συμβόλαιο του έχει λήξει –όπως εκείνος υποστηρίζει- τότε για ποιον λόγο έδωσε το «παρών» στις προπονήσεις της ομάδας αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας του Μεξικού στο Μουντιάλ.

Ωστόσο όπως αναφέρουν οι ιστοσελίδες στο Μεξικό τα έγγραφα τα οποία παρουσίασε η διοίκηση της Τίγκρες δεν ήταν ολόκληρα αλλά ένα μέρος τους κάτι που –όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ- ενδεχομένως να αποτελεί μια ένδειξη ότι δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν οι διοικούντες την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x