Stoiximan Super League

«Μισός» αλλά... ωραίος ο Παναθηναϊκός

Κάτι το μη βαθμολογικό ενδιαφέρον, κάτι οι «αναγκαστικές» απουσίες, υποχρεώνουν τον Παναθηναϊκό να «κατέβει» μισός στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Επιστροφή Πέτριτς και με τη... βούλα!

Άνετος και ωραίος θα αγωνιστεί αύριο στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έχοντας εξασφαλίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα παίξουν δίχως άγχος –αλλά με πολλές απουσίες- απέναντι στον ΠΑΟΚ, που... καίγεται!

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Σίλντενφελνετ και Πράνιτς, καθώς αμφότεροι έχουν πάρει σχετική άδεια –απ’ τη στιγμή που δεν κρίνεται πλέον κάτι για το τριφύλλι- προκειμένου να πάρουν... ανάσες ελέω Μουντιάλ. Καπίνο και Αμπέντ είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν στο φινάλε των πλέι οφ, ενώ εκτός έμεινε και ο Νάνο που προπονήθηκε ατομικά και δεν ήταν έτοιμος.

Απ’ την άλλη, όπως αναμενόταν επιστρέφει στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού ο Μλάντεν Πέτριτς που ξεπέρασε οριστικά το πρόβλημά του και αύριο θέλει να κλείσει με θετικό τρόπο τη σεζόν. Στην αποστολή βρίσκεται και ο «μικρός» Αναγνωστόπουλος.

Οι «εκλεκτοί» του Αναστασίου: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x