Επικαιρότητα

Μητέρα Μπεν: Αξίζαμε την αλήθεια πριν από 25 χρόνια

Νέος γύρος ερευνών για την τύχη του μικρού Μπεν τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το 1991 όταν παραθέριζε με την οικογένειά του στην Κω ξεκινά σήμερα.

Νέος γύρος ερευνών για την τύχη του μικρού Μπεν τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το 1991 όταν παραθέριζε με την οικογένειά του στην Κω ξεκινά σήμερα. Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία έρευνα που διενήργησε η βρετανική Αστυνομία, κλιμάκιό της ξεκινά σήμερα ανασκαφές στο νησί προκειμένου να εντοπιστούν, όπως εικάζουν, τα λείψανα του μικρού. Η υπόθεση πήρε νέα τροπή έπειτα από τη μαρτυρία ενός μάρτυρα ο οποίος υποστήριξε ότι το παιδί καταπλακώθηκε κατά λάθος από τον εκσκαφέα του Κωνσταντίνου Μπάρκα, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

«Περίμενα 25 χρόνια να μιλήσω» είπε ο μάρτυρας. «Είναι ώρα η οικογένειά του να μάθει την αλήθεια για να σταματήσει να ψάχνει» είπε ο μάρτυρας προκαλώντας την οργή της μητέρας του Μπεν, Κέρι Νίνταμ. . «Με κάνει να αναρωτιέμαι αν αυτός ο μάρτυρας είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπεν ζωντανό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρε 25 χρόνια για να μάθουμε» λέει η Νίνταμ στην βρετανική Mirror. «Αξίζαμε την αλήθεια πριν από 25 χρόνια» είπε μιλώντας στη Mirror. «Πως μπορείς να κρατάς ένα τέτοιο μυστικό 25 χρόνια; Αισθάνομαι ότι μίλησε μόνο γιατί ο Dino πέθανε» πρόσθεσε η ίδια.

Το σημείο όπου θα γίνει η ανασκαφή




«Ούτε στον χειρότερό μου εφιάλτη ο Μπεν δεν ήταν νεκρός. Μέχρι τώρα. Ξυπνάω και βρίσκω το μαξιλάρι μου μούσκεμα από τα δάκρυα. Έβλεπε τον πόνο και τη δυστυχία μας και δεν μιλούσε. Όταν μου το είπε η αστυνομία, θύμωσα. Όχι με τον Ντίνο αλλά με τον μάρτυρα. Θα μπορούσε να έχει δώσει την πληροφορία ανώνυμα αλλά δεν το έκανε ποτέ».

Ο μάρτυρας έχει υποδείξει στην αστυνομία δυο σημεία όπου θα γίνουν οι έρευνες ώστε να βρεθούν τα λείψανα του μικρού Μπεν. Η μία είναι κοντά στη φάρμα όπου έμενε το παιδί με την οικογένειά του και όπου έπαιζε πριν εξαφανιστεί και η δεύτερη πιο μακριά όπου έκανε εργασίες ο Μπάρκας.

Το ντοκιμαντέρ που έχουν φτιάξει για την υπόθεση Μπεν



«Βλέποντας το σημείο της ανασκαφής, μου προκαλεί ρίγη. Με κάνει άνω κάτω το στομάχι. Αντιπροσωπεύει το μαρτύριο και την καταστροφή όλη της οικογένειάς μου» συνέχισε η Νίνταμ περιγράφοντας την αγωνία της για τα αποτελέσματα των ερευνών! «Από εδώ και πέρα και κάθε μέρα θα περιμένω και θα σκέφτομαι "σήμερα θα μάθω τη χειρότερη είδηση; Είναι αυτή η μέρα που θα γίνει πραγματικότητα ο χειρότερος εφιάλτης μου;". Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x