Επικαιρότητα

Μητέρα περιέγραψε πώς άφησε την 15 μηνών κόρη της σε παραλία για να πνιγεί -«Μου το έλεγαν φωνές»

Μία Γαλλίδα μητέρα περιέγραψε στο δικαστήριο τη φρικτή απόφασή της να εγκαταλείψει επίτηδες την 15 μηνών κόρη της στην παραλία, για να πεθάνει.

Μία Γαλλίδα μητέρα περιέγραψε στο δικαστήριο τη φρικτή απόφασή της να εγκαταλείψει επίτηδες την 15 μηνών κόρη της στην παραλία, για να πεθάνει.

Η 39χρονη Φαμπιέν Καμπού, την οποία περιγράφουν ως εξαιρετικά έξυπνη γυναίκα αλλά με παράλογες πεποιθήσεις, ταξίδεψε στο Berck-sur-Mer, στη Γαλλία, με το μοναχοπαίδι της, τον Νοέμβριο του 2013.

Αφού έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο και ρώτησε τους ντόπιους για την παλίρροια, εκείνο το βράδυ θήλασε την κόρη της και την εγκατέλειψε, καθώς η θάλασσα «ανέβαινε». Το σωματάκι του παιδιού εντοπίστηκε από ψαρά την επόμενη ημέρα.

Η Καμπού δήλωσε στους αστυνομικούς ότι άκουγε φωνές που την «καταδίωκαν» και ότι οι «δυνάμεις του κακού» την οδήγησαν στη δολοφονία της κόρης της. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η Καμπού περιέγραψε στο δικαστήριο τι έκανε τη μοιραία νύχτα, αφότου έφτασε στην παραλία. «Σταμάτησα σε κάποιο σημείο. Εκείνη (σ.σ. η κόρη της), αναζητούσε το στήθος μου και της το έδωσα. Εμεινα όρθια, την τράβηκα μακριά μου και είπα ''Οχι, όχι, όχι''. Δεν μπορούσα να σταματήσω να λέω ''όχι''. Δεν ξέρω γιατί. Εκλαψα. Ηταν σαν να έλεγα σε κάποιον ''Δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο''. Αλλά το έκανα».

Στη συνέχεια, η γυναίκα περιέγραψε πώς εγκατέλειψε την 15 μηνών κόρη της. Είδα το νερό και άφησα την Αντα περίπου 5 μ. μακριά, ίσως και 2. Σε κάθε περίπτωση, θα πνιγόταν αμέσως. Δεν ξέρω πόσο γρήγορα ήρθε η παλίρροια, αλλά ήταν πολύ κοντά. Την άφησα κάτω, της μίλησα, της είπα ότι λυπάμαι. Ηταν εντάξει, νομίζω. Δεν αισθάνθηκε τον κίνδυνο. Ημουν δίπλα της, γονατιστή. Την αγκάλιασα για ώρα. Δεν κοιμόταν ακριβώς, αλλά ήταν ήρεμη... Δεν ξέρω για πόση ώρα έμεινα εκεί, λέγοντας ότι λυπάμαι, μιλώντας της. Μετά σηκώθηκα και άρχισα να τρέχω».

Την επόμενη ημέρα η Καμπού επέστρεψε στο Παρίσι με τρένο. Η 39χρονη γεννήθηκε στο Ντακάρ της Σενεγάλης και μεγάλωσε σε μία «καλοβαλμένη» καθολική οικογένεια. Την περιγράφουν ως εξαιρετική μαθήτρια και λέγεται ότι έχει IQ 130, αρκετά πάνω από τον μέσο όρο. Μετακόμισε στη Γαλλία το 1995, όπου μετά από δύο χρόνια εγκατέλειψε τις σπουδές της στην αρχιτεκτονική και στράφηκε στη φιλοσοφία.

Εβαλε τέλος σε δύο εγκυμοσύνες, πριν αποκτήσει το 2012 την Αντα, την οποία γέννησε μόνη της στο στούντιο που είχε με τον πατέρα του παιδιού, τον Μισέλ Λαφόν, έναν ζωγράφο και γλύπτη 30 χρόνια μεγαλύτερό της. Δεν είχε εξεταστεί από γιατρό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ούτε δήλωσε τη γέννηση του παιδιού.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x