Κώστας Νικολακόπουλος

Μήτρογλου χωρίς Τζιμπούρ…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr την «πρώτη» του Μήτρογλου, μακριά από τον…Τζιμπούρ!

• Είδα ένα εξάλεπτο βιντεάκι με τα κυριότερα στιγμιότυπα του πρώτου φιλικού του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

• Ξεκάθαρα το πρώτο πράγμα στο οποίο στάθηκα ήταν ο Μήτρογλου. Αφού πρώτα έκανε μία…μεγαλοπρεπή κοτσάνα, που έφερε την ισοφάριση της ομάδας του Αζερμπαϊτζάν (σε εκτέλεση κόρνερ ήταν στο πρώτο δοκάρι κι άφησε την μπάλα να περάσει κάνοντας τσαφ), στη συνέχεια είχε πέντε έξοχες προσπάθειες, η μία καλύτερη από την άλλη.

• Κι ήταν πραγματικά ατυχία που μόνο η μία από τις πέντε έγινε γκολ (με αριστοτεχνική ενέργεια), αφού έχασε ο ίδιος ο Μήτρογλου άλλες τρεις μεγάλες ευκαιρίες, συν άλλη μία ο Γκρέκο, από δική του πάσα.

• Δεν ξέρω αν ο Μήτρογλου νιώθει τώρα πιο άνετα, απαλλαγμένος από την παρουσία του Τζιμπούρ. Με την έννοια, δηλαδή, ότι αυτός υπολογίζεται καθαρά για πρώτος σέντερ φορ. Αλλά το πρώτο δείγμα του ψηλού, ήταν τέτοιο που μας προδιαθέτει για «άλλα κόλπα».

• Μακάρι να δουλέψει όσο πρέπει, δηλαδή περισσότερο από άλλες σεζόν, ο Μήτρογλου-γιατί π.χ. έτσι όπως τον έκοψα πρέπει να χάσει κάποια κιλά. Αν το κάνει, αν δηλαδή δουλέψει όσο πρέπει και εκμεταλλευθεί και τη συγκυρία, νομίζω πως θα ξέρουμε τον υπ΄ αριθμόν ένα πρωταγωνιστή του Ολυμπιακού την καινούρια σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x