Κύπελλο Ελλάδας

Μίτσελ: «Δεν είναι θέμα νοοτροπίας»

Στις πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα απέδωσε ο Μίτσελ την ισοπαλία απέναντι στον Πανιώνιο, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα θέμα περί λάθους νοοτροπίας. Ευχαριστημένος με Φορτούνη, Σιόβα και Βούρο.

Στα νέα πρόσωπα που βρέθηκαν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού αλλά και στην αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια απέδωσε την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Πανιώνιο ο Μίτσελ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα σχετικά με λάθος νοοτροπία ορισμένων παικτών.

Τέλος, παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από τα στοιχεία που έδειξαν οι Φορτούνης, Σιόβας και Βούρος.

Αναλυτικά:

- Τι ήταν αυτό που έλειπε σήμερα από τον Ολυμπιακό και δεν έφτασε στη νίκη;

«Νομίζω πως αυτό που έλειπε ήταν ο ρυθμός και λίγο η επιτυχία. Για τον ρυθμό είναι φυσιολογικό, γιατί αγωνίστηκαν παίκτες που δεν αγωνίζονται συνήθως. Και η επιτυχία στα τελευταία μέτρα είναι κάτι που μας συμβαίνει συχνά. Συχνά δημιουργούμε, αλλά δεν τελειώνουμε τις φάσεις. Όχι μόνο όσον αφορά στο γκολ, αλλά και στις σέντρες, στις πάσες μας, μας λείπει η ακρίβεια.

Αν θυμηθούμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είχαμε περίπου 25 σέντρες στην περιοχή και τελικά πετυχημένα σουτ δεν είχαμε πάνω από ένα. Αυτό ήταν ένα αρνητικό που συνέβη σήμερα σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου, το οποίο βρέθηκε σε ένα ιδιαίτερο διάστημα ανάμεσα σε πολλά σημαντικά ματς.

Έτσι το προσεγγίσαμε με διαφορετικό τρόπο. Επίσης στο σημερινό ματς είδαμε πράγματα πολύ ενδιαφέροντα και πολύ θετικά. Όπως για παράδειγμα η πολύ καλή απόδοση του Βούρου, ακόμα μια απόδειξη της πολύ καλής ποιότητας του Φορτούνη και η επιστροφή του Σιόβα, ανάμεσα σε άλλα πολλά θετικά πράγματα».


- Θεωρείτε ότι υπάρχει ένα θέμα νοοτροπίας ως προς την συμπεριφορά κάποιων ποδοσφαιριστών για το πώς αντιμετωπίζουν κάποια ματς;

«Όχι, δεν πιστεύω ότι δείξαμε κάτι τέτοιο. Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα σήμερα. Στο πρώτο μισάωρο του ματς ήμασταν πολύ καλοί. Αν είχε τελειώσει εκεί το παιχνίδι, δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα μιλάγαμε για ένα σημαντικό μειονέκτημα, τότε θα ήταν πρόβλημα. Αν τέτοιο δείγμα έδωσαν, ο υπεύθυνος είναι ο προπονητής, γιατί εγώ ετοίμασα το παιχνίδι. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι δείξαμε κάτι τέτοιο, δείξαμε σήμερα κάποιες καλές επαφές, ξεκινήσαμε καλά. Από το γκολ του Μητρόπουλου και μετά όμως νιώθαμε πιο ανασφαλείς».

- Δεδομένου ότι η βαθμολογία στο Κύπελλο δείχνει ότι ο αγώνας με τον Φωστήρα είναι παιχνίδι πρόκρισης, θα πάτε σε μία ενδεκάδα με πολλά νέα πρόσωπα ή θα επιλέξετε τους θεωρητικά «βασικούς»;

«Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για αυτό το παιχνίδι που είναι τον Ιανουάριο. Ποιος ξέρει αν μέχρι τότε κάποιοι από τους παίκτες που δεν είναι τώρα βασικοί, να έχουν γίνει βασικοί. Ποιος ξέρει αν σε τρεις μήνες μείνει ο προπονητής. Ποτέ δεν το ξέρεις αυτό. Πιστεύω ότι έτσι όπως είναι το Κύπελλο, είναι λίγο περίεργο. Μας αποσπά την προσοχή, μας κουράζει, γιατί βλέπουμε ότι οι περισσότερες ομάδες είναι αποσυντονισμένες και τα αφήνουν όλα για την τελευταία αγωνιστική».

- Στην Τρίπολη θα βάλετε όλους τους βασικούς σας παίκτες ή θα συνδυάσετε τις επιλογές σας με το ματς του Τορίνο;

«Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα, γιατί το Champions League είναι λίγο πιο δύσκολο. Συνήθως συμβαίνει όταν κάποιος δεν σκέφτεται το επόμενο παιχνίδι, να αλλάζεις τα πλάνα σου. Εγώ όμως σκέφτομαι το ματς με τον Αστέρα που είναι το πρώτο που έρχεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x